Boxeri barbati

Boxerul este articolul de lenjerie intima purtat de barbatii de toate varstele ce prefera sa uite de monotonie si sa se simta perfect in pielea lor. Au fost creati dupa modelul se sorturi ce erau purtati de boxeri in ring, deoarece erau largi si lejeri, dar in timp au aparut si cei mulati.
Pentru majoritatea reprezentantilor sexului tare folosirea lenjeriei intime se reduce doar la purtat, schimbat si spalat. Dar sunt si barbati foarte atenti cand vine vorba de lenjeria intima, si anume de boxeri pentru barbati sau chiloti, chiar daca de cele mai multe ori nu dau atentie detaliilor si lucrurilor marunte. O alta atentie trebuie acordata asortarii corespunzatoare cu tinuta, materialul sa fie de cea mai buna calitate, si de ce nu
forma lor sa avantajeze posteriorul. Chiar daca nu ajungi
in dormitor cu vreo femeie, aceste detalii iti vor creste increderea in tine.
Boxerii castiga din ce in ce mai mult teren, fiind de departe cei mai cu stil, gasindu-se in diferite forme si marimi. E necesar sa porti lenjerie dintr-un material care „respira”, cel mai indicat fiind bumbacul.
Fiindca anul acesta se poarta confortabil si comod, magazinul online Triconf comercializeaza o gama de boxeri pentru barbati, din bumbac sau cu adaos de elastan, cu cusaturi aplatizate si cu design confortabil, oferiti de furnizori de top, ideali pentru confortul dumneavoastra. Datorita compozitiei materialului si a croielii, sunt foarte comozi la purtat, indiferent de anotimp.
Nu te limita la acelasi tip de chiloti. Experimenteaza!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.