British Airways introduce curse noi catre destinatii montane

British AirwaysCompania aeriana British Airways a anuntat ca va introduce zboruri noi catre destinatii de schi europene. Toate zborurile vor fi introduce incepand cu luna decembrie 2012 si vor decola de pe aeroportul Gatwick din Londra. Pe data de 18 decembrie 2012 se vor inaugura cursele catre Torino, in Italia, si cele catre Salzburg, in Austria. Cursele catre Italia vor rula de 10 ori pe saptamana, iar cele catre Austria vor avea o frecventa de 5 ori pe saptamana. Reprezentantii British Airways au declarat ca check-in-ul online se poate face cu maximum 24 de ore inainte de decolarea avionului. In plus, turistii vor putea avea un bagaj de pana la 23 de kilograme, geanta de laptop si bagaj de mana, fara sa plateasca vreo taxa suplimentara in aeroport.

Conducerea British Airways a declarat ca turistii obisnuiesc sa achizitioneze bilete de avion aproape la fiecare sfarsit de weekend in perioada iernii. Conducerea companiei engleze a mai declarat ca turistii care vor calatori in Torino vor avea posibilitatea sa mearga in celebra destinatie de schi din Via Lattea. Pentru clientii care vor alege Salzburg pentru iarna 2012, posibilitatile turistice sunt si mai diverse. Regiunea austriaca este celebra pentru partiile de schi excelente, disponibile atat pentru schiorii incepatori, cat si pentru cei exprimentati. La aproximativ 36 de kilometri de Salzburg, turistii pot vizita una dintre cele mai mari pesteri din lume, pestera Werfen.

Sophie McKinstrie, purtatoarea de cuvant British Airways, a declarat ca rutele catre Torino si Salzburg sunt deja foarte populare printre turistii europeni, iar cresterea numarului de curse va duce la noi oportunitati de calatorie pentru toti clientii companiei.

British Airways este o companie aeriana din Londra, cu baza centrala pe Aeroportul Heathrow. Infiintata in anul 1974, operatorul britanic ruleaza 236 de zboruri aeriene saptamanal catre 169 de destinatii. Din luna decembrie 2012, numarul de zboruri desfasurate de British Airways se va mari, ajungand pana la 184 de zboruri saptamanal.

Sursa: http://ebiletedeavion.ro/

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.