Bursa Pariurilor castiga teren in fata caselor de pariuri

>PariuriEste destula de logica evolutia caselor de pariuri avand in vedere pasiunea romanilor pentru fotbal, din pacate aceasta evolutie nu este una sanatoasa, ci una legata de interse materiale enorme.

Daca te pasioneaza fotbalul sau sportul in general, atunci faci parte statistic din grupul expus acestor mastodonti financiari – casele de pariuri. S-ar parea ca mai bine de 50% din pasionatii de fotbal ‘investesc' bani in casele de pariuri din toata lumea. Vestea proasta este ca profitul mult asteptat apare doar ocazional, practic avand mai degraba un efect de dependenta decat de satisfactie de orice forma. Mersul la casa de pariuri a devenit din pacate si pentru romani ca mersul la paine „ma duc sa fac un pariu” .

Englezii, cei mai ravniti pariori din lume, cunosc foarte bine regulile jocului, practic discutam despre decenii de experienta avand ca rezultat nimic altceva decat diminuarea considerabila a numarului acestor case pariuri si creearea de institutii specializate in reabilitarea persoanelor care au creat un viciu din aceasta activitate.

PariuriPrin anul 2000 a aparut pe piata un concurent nu tocmai pe gustul caselor de pariuri tipice, este vorba despre Betfair, o platforma de tranzactionare a cotelor sportive. Practic, discutam despre o bursa in adevaratul sens al cuvantului cu elemente noi de jargon tehnic fata de bursa de valori. Aici, traderii pot cumpara si vinde cote dupa bunul plac chiar in timpul meciurilor, pot iesi din piata daca nu le convine cum se desfasoara activitatea in teren. Regulile sunt destul de simple, exista 2 tipuri de pariuri LAY si BACK. Lay  este pariul plasat atunci cand tu crezi ca acea echipa va pierde, iar BACK daca consideri ca va invinge. Cu aceste pariuri se poate jongla de cate ori vrei pana obtii tinta de profit/pierdere stabilita. Pariorii stiu cat este de frustrant sa plasezi bani pe un meci si sa vezi ca echipa pe care ai pariat joaca foarte prost. La Betfair  poti sa optezi pentru abandonarea pozitiei printr-un pariu opus avand ca rezultat o pierdere minima.

Un site recomandat si bine informat pe acest subiect este www.tradesport.ro

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.