Cablu tv sau tv online

Nu sunteti multumiti de calitatea serviciilor oferite de furnizorul dumneavoastra de cablu? Vi se pare ca platiti prea mult, pentru ceea ce vi se ofera si nu puteti vedea meciurile echipei preferate? Atunci, vizionarea canalelor tv pe internet  este solutia perfecta.

In ziua de astazi, mai toti avem un laptop in casa si un abonament la internet, asadar solutia este chiar langa dumneavoastra. Cu o simpla conexiune la internet, puteti vedea sute de canale tv, din Romania si nu numai. Daca inca nu ati inteles nimic, va zicem ca exista tot mai multe site-uri web care va ofera posibilitatea vizionarii posturilor de televiziune, gratis si doar cu instalarea unui simplu player.

Tv online se poate receptiona foarte usor, deoarece majoritatea furnizorilor de internet ofera o viteza foarte buna, Romania situandu-se pe primul loc, in Europa privand viteza la internetul prin cablu. Nu trebuie sa iti faci griji deoarece aceste programele sunt transmise in format HD, adica de o calitate foarte buna.

Pentru a beneficia de acest beneficiu, gratuit, nu trebuie decat sa cautati pe google si veti gasi o multime de site-uri ce ofera toate canalele romanesti, doar prin instalarea unei simple aplicatii, numite sopcast, ce poate fi descarcata direct de pe site. Viteza conexiunii la internet, trebuie sa fie de minim 2 megabyte/secunda, dar acest lucru nu este o problema, deoarece majoritate furnizorilor de servicii de internet ofera aceasta viteza chiar si la achizitionarea celui mai mic abonament.

Poti profita de vizionarea emisiunilor preferate, direct din browserul web, mai ales daca esti in afara tarii si nu poti avea acces la canalele de televiziune  romanesti. In afara granitei, ai nevoie de o instalatie de receptie prin satelit si un abonament, care costa destul de mult si trebuie sa te pricepi, cat de cat pentru a putea monta o antena parabolica si un  receiver digital.

Diferenta dintre cablu si tv online, este ca a doua solutie este gratuita si la indemana oricui, mai ales ca il poti folosi din orice loc fie el si departe de tara. Asadar, abonamentul la cablu poate fi doar un moft, din moment ce pe internet se poate viziona foarte usor orice post tv, meciuri de fotbal, spectacole si filme de toate genurile si totul doar cu o conexiune la internet.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.