Cadouri – Cadouri – Cadouri – marea dilema pentru noi

Un lucru e clar – Ne plac cadourile – ne place cand le primim, ne bucuram de ele  cand le desfacem – pastram amintiri cu cele mai potrivite si originale cadouri, dar cand vine vorba sa le daruim ne panicam.

Primim cadouri fumoase, care ne surprind … si ne punem intrebarea cum reusesc unii atat de bine sa aleaga un cadou, pentru ca si noi avem persoane in jurul nostru pe care vrem sa le surprindem si sa-i bucuram cu darul nostru, dar mai ales sa tina minte alegerea noastra.

Si de aici incep problemele … Ce cadou sa iau? Cu cine ma sfatuiesc ? Cum il ambalez? Oare voi reusi sa iau cadoul potrivit?

In codul bunelor maniere se spune ca un cadou trebuie gandit , cumparat , ambalat, oferit. Trebuie sa fie frumos, util si sa provoace o adevarata placere celui care il primeste. Tocmai aceste dificultati dau unui cadou o valoare deosebita si nu pretul lui.

Cand alegem un cadou ne gandim cat de mult dorim sa impresionam persoana care-l primeste. Apoi stabilim un buget aproximativ … ne facem o idée ce sa cautam si de unde sa incepem – ca variante am avea urmatoarele:

–      un cadou elegant (va recomand site-ul Cadouri Elegante )

–      un cadou original (bilet la spectacol, abonament la spa, etc.)

–      un cadou classic (o carte, o sticla de vin, etc.)

Dupa ce am stabilit si am luat cadoul urmeaza sa-l ambalam … stim ca un ambalaj cat mai colorat si original atrage atentia. Ambalajul este foarte important, el este primul indiciu catre cadoul din interior – nu putem sa luam un ceas elegant si sa-l ambalam cu un ziar. Totusi tineti cont de faptul ca ambalajul va fi rupt si se arunca … aaa era sa uit ambalajul trebuie sa fie usor de desfacut .

Echipa Cadouri-elegante.ro

Un Raspuns to “Cadouri – Cadouri – Cadouri – marea dilema pentru noi”

  1. Fan Nikon spune:

    Cred că și cadourile menționate la categoria „original” au ajuns să fie tot clasice. Un cadou original ar însemna o aruncare cu parașuta sau o lecție de scufundări.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.