Cadouri – ce se poarta de craciun

cadouri de craciunNu stiu ce parere aveti voi, insa eu de craciun, mai ales pentru femei, am cateva recomandari fierbinti. Bine, asta nu inseamna ca moda se schimba si toata lumea trebuisa sa cumpere aceleasi lucruri. Totusi, craciunul e perioada in care mai avem timp de noi, perioada in care lasam munca la o parte si mai avem grija de casa cum se spune, de nevasta si copii sau de prietena.

Vorbesc din perspectiva noastra, a barbatilor. De craciun, tot vrem noi sa va surprindem. Pentru aceasta as vrea sa recomand 2 cadouri care vor fi sarea si piperul serilor minunate ce ne asteapta de craciun.

In primul rand, pentru iubita voastra, indiferent de varsta pe care o are, lenjeria va fi un cadou perfect. Dupa cum am spus, sarea si piperul. Lenjeria sexy, in ton cu coloristica specifica sezonului, mai mult ca sigur ca o vor da gata. Pentru aceasta, recomand tuturor barbatilor, sa se invoiasca de pe acum o zi intreaga de la munca si sa se apuce de colindat magazine. Zic asta, deoarece mai mult ca sigur, majoritatea noastra, a barbatilor, nu face asta de prea multe ori. Poate ele pentru noi, mai grijulii fiind, o fac mai des. Noi insa, vom avea nevoie de o zi intraga sa ne hotaram ce ne place si sa facem alegerea perfecta pentru a o satisface si pe doamna, nu?! Bineinteles. Ele sunt doar viata noastra si merita ce-i mai bun!

Tocmai de aceea, ca tot veni vorba de ce-I mai bun, mi-am adus aminte de craciunite acum, ca de mosi craciuni m-am saturat. Mi-am dat seama brusc, ca lenjeria nu mai ajunge. Pe langa ea, ar merge perfect un costum craciunita. Ce zici, nu-i asa ca-mi dai dreptate?! Normal ca imi dai. I-a imagineaza-ti persoana iubita intr-un astfel de costum si mai vorbim dupa, daca acum inclini sa NU ma crezi.

Tocmai din acest motiv, iata a doua zi de la care vei lipsi complet de la munca, pentru o noua serie de cumparaturi. Alege costumul cu grija. Fii atent ca nu sunt costume doar care sa fie in ton cu mos craciun, adica alb si negru, iar daca vei gasi o combinatie frumoasa si stii ca si ei ii place, pune mana si cumpara imediat acel costum.

In materie de cadouri de la barbati pentru femei, in perioada craciunului, iata asadar ce se “poarta”: lenjerie intima si costum de craciunita. Spor la cumparaturi, domnilor!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.