Cadouri haioase pentru momente speciale

Am observat ca prietenii mei se bucura mai mult atunci cand primesc un cadou haios. Cand am inceput sa le cumpar astfel de cadouri in defavoarea celor utile, ma gandeam ca nu o sa le placa, ca o sa-mi multumeasca dar nu o sa fie satisfacuti de surpriza. Dar nu a fost asa! Pe langa faptul ca atunci cand primeau cadoul se amuzau teribil, ei chiar foloseau obiectele respective…oricat de “jenante” erau.

Ultima data i-am cumparat unei amice un cadou de casa noua. Alti prieteni au facut cheta si i-au luat un cuier mai nu stiu cum, dar eu am ales sa iau singura o mica atentie: niste pahare haioase care au imprimate pe ele niste nasuri. Cand le duci la nas, acestea dau impresia ca ai fie un nas mai carn, fie porti mustata si alte astfel de ipostaze. Cadoul meu haios a starnit multe rasete si voie buna si am auzit dupa aceea multe povesti legate de ele.

Cuierul celorlalti prieteni a fost si el bine primit, bineinteles, insa desi era foarte interesant si avea un design modern, nu se potrivea cu restul locuintei care avea un stil mai clasic. Asadar, nu stiu sigur daca prietena mea chiar l-a folosit, s-au la pus undeva intr-un colt sa nu-l vada lumea.

Cam asa e cu cadourile…daca vrei sa nu o faci lata mai bine mergi la sigur cu un cadou amuzant, dragut si simpatic, care va crea momente placute. Sa nu credeti ca nu imi plac cadourile utile, insa de multe ori un lucru este util pentru noi, dar nu si pentru ceilalti.

Faceti un experiment si oferiti pentru o vreme doar cadouri haioase – gasiti aici o multime de idei. Vedeti cum reactioneaza prietenii vostri – va asigur ca o sa le placa!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.