Cadouri pentru invitatii de la nunta

cadouri-nuntaDin ce in ce mai multe cupluri care urmeaza sa se casatoreasca doresc sa cumpere invitatilor diverse cadouri pentru a le oferi in semn de multumire pentru sprijinul acordat si pentru participarea la eveniment. Aceste cadouri sunt numite MARTURII si reprezinta un gest frumos care va ramane in memoria invitatilor.

Exista o mare diversitate de astfel de marturii pe piata! Incepand de la cutiute cu bomboane, felicitari si ajungand pana la obiecte cu diferite semnificatii. Unele cupluri aleg sa ofere cadou invitatilor o poza cu noul cuplu, poza inramata intr-un breloc, lantisor sau intr-o rama frumoasa. Aceste cadouri (marturii) sunt puse pe mesele invitatilor pentur a le vedea inca de la sosire. Alte cupluri aleg sa ofere marturiile dupa cateva zile de la eveniment, in special daca este vorba de poze personalizate. Unii fotografi pentru nunta au acest serviciu inclus in oferta lor, astfel ca noile cupluri nu trebuie sa-si faca griji legate de poze si amintirile pentru invitati.

Destul de rar, dar totusi destul de practic, uneori li se ofera invitatilor tort la pachet…ambalat frumos in cutiute speciale ce pot fi o buna amintire. De multe ori se intampla ca invitatii sa fie satui de atata mancare si nu reusesc sa mai manance si din tortul de nunta, iar oferirea unor feliute de tort la pachet este un dar foarte practic.

Chiar daca inainte nu se obisnuia sa se ofere cadouri invitatilor, in ultima vreme industria marturiilor de nunta ia amploare din ce in ce mai mult. Marturiile pentru nunta se pot gasi atat in magazine fizice de specialitate, cu articole destinate nuntilor, dar mai ales pe internet, in magazinele online.

Daca sunteti in impas si nu sunteti hotarati inca daca sa cumparati astfel de cadouri invitatilor, nu-mi ramane decat sa va sugerez s-o faceti. Pentru ca pretul unei marturii este destul de mic, intre 1 si 9 LEI, ir marturiile sunt oferite pe familie, si nu pentru fiecare membru in parte. Deci pretul nu ar trebui sa fie o problema.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.