Cainii – Ce alegem ?

Cainii sunt cele mai bune animale de companie pentru familiile cu copii. Aceasta se datoreaza faptului ca cainii sunt foarte afectuosi, loiali si foarte iubitori. Ca atare, le veti da cu siguranta copiilor o mulţime de amintiri frumoase daca va veti lua un caine de companie. Cu toate acestea, este foarte important sa fii atent atunci cand alegeti rasa pentru cainele tau. Pentru a face lucrurile mai usoare pentru tine, iti prezentam sapte rase de caini, pe care ar trebui sa le iei in considerare pentru copii.
Pudelii – unul dintre cele mai bune lucruri despre pudeli este faptul ca nu este dificil cu mediul sau preferat. Pudelii se simt bine si in aer liber, precum si in interior. Acest lucru inseamna ca sunt o companie foarte buna pentru copii. Nu numai ca sunt puternici si agili, ei sunt, de asemenea, foarte afectuosi si sunt cunoscuti pentru a fi foarte de protectori fata de stapanul lor.
Exista multe povesti despre poodles care protejeaza stapanii lor.

Gold Retriever – golden retrievers sunt foarte prietenosi si loiali tovarasi. In timp ce cresc, nu trebuie sa va faceţi griji ca copiii tai vor fi in pericol. Gold retrievers cu bucurie va vor proteja pe copiii dumneavoastra si va vor preveni ei de la tot felul de pericole.

Shh-Tzus – aceste bile mici de energie sunt casa mare in special pentru copii mici. Aceasta deoarece cainele poate ţine pasul cu energia activa a copiilor. Aceasta rasa este, de asemenea, inteligenta.

Pugs – pugs sunt, de asemenea frumosi pentru copii. Ei sunt o rasa de jucarie mare si nu a varsa o mulţime de par de caine.

Beagle – in cazul in care ai crescut lecturand benzile desenate Peanuts, apoi Snoopy beagle este un caracter ce il iubesti.Aceasta rasa foarte sociabila cu siguranta se va atasa de familie foarte repede.

Terrier – aceasta rasa este ideala pentru copii caci sunt mici, energici si au un statut mic. Daca aveţi copii activi, cu siguranta nu vei alege gresit in cazul in care te duci cu acest rasa de caine.

Cocker Spaniel – daca vrei cu adevarat un caine sensibil, inteligent si de dimensiuni mici, apoi Cocker Spaniel este perfect pentru tine. Copiii se vor bucura cu siguranţa de cainele lor de casa daca tu ai luat pentru ei un Cocker Spaniel.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.