Calatoreste prin Bucuresti usor si placut

Majoritatea oamenilor stiu ca orasele mari sunt extrem de aglomerate. Datorita aglomeratiei si numarului mare de autovehicule care tranziteaza orasele mari se produce poluarea, care este extrem de nociva. Printre cele mai afectate persoane sunt persoanele in varsta, copii si desigur oamenii care sufera de diverse afectiuni.

Aglomeratia din marile orase afecteaza practic pe toata lumea. In acest sens, cei mai afectati sunt oamenii de afaceri. Daca oamenii de afaceri de la noi din tara s-au obisnuit cu un trafic insuportabil, cei care vin de peste hotare  raman oarecum cu un gust amar.

Cum poate sa devina traficul  din Bucuresti o adevarata placere

Pentru cei care merg pentru prima data in Bucuresti si nu sunt intr-un grup organizat, este un adevarat calvar, deoarece traficul este infernal, aici ne referim la mijloacele de transport public si taxiuri.

Oamenii care vin cu dorinta de a vizita diferite obiective turistice in Bucuresti le este recomandat sa incerce pe cat se poate sa evite transportul cu taxiul. Se stie foarte bine faptul ca taximetristii va pot pacali prin metode diverse si ingenioase. Cum transportul public este destul de aglomerat, singura solutie viabila pentru deplasare este sa inchiriati o masina. Autoturismele se pot inchiria din mai multe locatii din Bucuresti. In prezent inchirierea unei masini se poate face foarte simplu, practic dintr-un singur click aici, puteti avea cele mai bune si ieftine masini.

Cele mai multe firme au sediul principal in Bucuresti, chiar daca au sucursale in multe alte orase din tara. Datorita acestui fapt, majoritatea oameniilor de afaceri straini care vin la noi in tara vin in Bucuresti. Trebuie precizat faptul ca dupa o calatorie destul de obositoare cu avionul, nimeni nu mai are chef sa-si piarda timpul si nervii in traficul de pe la noi. Cum transportul in comun nu reprezinta o solutie viabila pentru acestia, cea mai buna solutie o reprezinta inchirierea unei masini direct din aeroport.

Trebuie  subliniat faptul ca toate masinile sunt dotate corespunzator anotimpului, au toate acetele la zi si desgiur revizia este facuta la zi. De asemenea, masinile destinate pentru inchiriere sunt dotate cu sisteme GPS, astfel nu va puteti ratacii pe drumurile intortocheate ale orasului. De altfel cu ajutorului CPS-ului montat pe masina puteti gasi cu usurinta orice obiectiv sau orice locatie in care doriti sa ajungeti.

Un om de afaceri relaxat si multumim de mijlocul de transport cu care a calatorit  va avea tot interesul sa aduca noi investitii in Bucuresti si implicit in tara noastra. In concluzie se poate spune ca transportul conteaza foarte mult.

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.