Calatoria si weekend break-ul

Calatoria este unul dintre cele mai bune moduri de a te relaxa, de a te deconecta de la munca de zi cu zi. O poti face pe perioade lungi de cate 7 – 10 zile cat si prin binecunoscutele weekend-break, adica mici excapade de cate 2 zile, intr-un singur weekend.

Multa lume cand vine vorba de a planifica un weekend-break, doar cauta cazare in orasul dorit, alege unitatatea de cazare dorita, o contacteaza telefonic si gata rezervarea. O mare greseala deoarece, trebuie sa ai un minim de siguranta, atat a drumuslui cat si a coditilor destinatiei dorite.

O alta greseala este ceea a neinformarii turistice, care se poate foarte usor si rapid, internetul este mult prea prezent in viata noastra ca sa il ignoram, drept urmare accesarea unui forum turistic sau a unui blog de de profil este usor de facut. Aceste 2 medii sunt doua bune resurse cand vine vorba de sfaturi in legatura cu ce se poate face in acel oras, care sunt preturile, ce trebuie sa evitam sau ce obiective merita vizitate. Totodata este clienti regulati ai orasului respectiv aduc recomandari pro sau contra unitatilor de cazare, ca sa tii la ce sa te astepti cand alegi sa cazezi la o animita pensiune sau hotel.

Un weekend-break nu este sa te relaxeze la nivelul fizic, asta poti sa faci acasa, lenevind prin casa, sau prin parcurile orasului din care faci parte, calatoria are ca scop deconectarea si comasarea unori activitati sa te stimuleze fizic si sa faca acea schimbare de macaz in rutina zilnica.

Sunt un calator care dau sfaturi pe un forum turistic si scriu pe un blog de turism, iar cazare caut pe Cazare.info.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.