Camasi dama inflorate

De multe ori, in poezii, povesti si chiar in realitate, femeile au fost asemanate florilor fapt care s-a concretizat chiar si in numele acestora, multe femei purtand nume de floare, nume precum Lacramioara, Brandusa, Narcisa, etc. Probabil tot din aceasta idee a decurs sintagma de „reprezentanta a sexului frumos sau a sexului slab” datorita asemanarii acestora cu frumusetea si fragilitatea florilor. Aceasta alegorie este preluata si in ziua de astazi, desigenrii vestimentari scriindu-si propriile versuri, poezii si povesti prin intremediul diferitelor articole vestimentare dedicate cu precadere sexului frumos, articole cum ar fi rochii, balerini sau camasi dama inflorate. Acestia la randul lor creeaza „flori pentru flori”, camasile de dama inflorate sunt o transformare a poeziilor cu flori, poezii dedicate doar femeilor.

Camasile de dama inflorate se adreseaza fiecarei femei in parte, celor senzuale le sunt destinate camasile inflorate transparente, celor romantice, camasi dama diafane cu flori mari, celor sobre, camasile cu flori marunte in nuante neutre iar celor energice, camsile inflorate in nuante tari, ele sunt gandite pentru a satisface gusturie vestimentare a fiecarei femei indiferent de varsta si personalitatea acesteia.

Camasile inflorate in nuante pastel suprind in cel mai placut mod, romantismul, eleganta si rafinamentul fiecarei femei, ele avatajeaza si marcheaza fiecare aparitie. Aceste articole vestimentare focalizeaza feminitatea si fragilitatea fiecarei femei, subliniaza inocenta acesteia indiferent de varsta si fara a cadea in extrema penibilului. O camasa inflorata este ce mai potrivita modalitatea de a spune „sunt o femeie matura dar inocena in acelasi timp, puternica insa feminina, romantica dar nu naiva…”, asa cum am mai spus, o camasa inflorata trasmite vesruri vestimentare…

Multitudinea de nuante si forme a camasilor inflorate, posibilitatile nelimitate de purtare si asortarea a acesotra iti permit sa fii romantica in stilul tau. Potrivita atat la birou cat si la tinutele casual sau lejere, camasa inflorata este cea mai buna achizitie, ea se poate plia aproape pe toate necesitatile vestimentare pe care le incearca orice femeie activa din punct de vedere social. Purtata la o pereche de pantaloni clasici gri cu pantofi albi, camasa cu modele florale in nuante deschise prafuite poate fi o alternativa sic a tinutelor office, tinuta potrivita oricand si la shopping sau cocktail.

Camasile inflorate sunt un succes si in tinutele casual sport, purtate deasupra unui tricou cu o pereche de jeansi scurti acestea asigura un look lejer si feminin in acelasi timp. Indiferent cat de sport sau sobra ar fi o femeie, o femeie ramane femeie iar aceste camasi dama inflorate subliniaza cel mai bine acest lucru.

Camasile inflorate sunt un „must have” al fiecarei femei, versatilitatea acestora permite nenumarate purtari in nenumarate locuri si momente ale zilei, ele pot fi un truc frumos de a valorifica si alte articole din garderoba, limitate din acest punct de vedere.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.