Adevarul despre camerele spionaj comerciale

Cand auzi de camere spionaj la ce te gandesti? Presupun ca fie la ceva film cu spioni sau la stirile despre cum diverse agentii de spionaj se spioneaza reciproc sau la modul cum se incalca drepturile civile prin inregistrari secrete realizate de stat. Cu siguranta nu te gandesti la un mouse, la un cuier, la un prelungitor sau la o lampa. Pentru ca acestea sunt camerele de spionaj de care am sa vorbesc eu. Camerele de spionaj nu sunt neaparat obiecte de o tehnologie uimitoare, care arat de parca acum au fost coborate de pe o nava spatiala, cele mai bune camere spion, cele pe care le putem folosi si noi, oameni obisnuiti sunt cele ascunse in diverse obiecte casnice. Nimeni nu o sa se gandeasca ca este o camera de spionaj intr-o lampa, intr-o scrumiera, intr-un breloc sau intr-o cravata. Aceste modele de camere de spionaj si multe altele gasesti aici, la iUni.

camere spionaj

 

Cu camerele spion poti, evident, spiona, dar cuvantul acesta are o conotatie mult prea negativa. Cu camerele spion ascunse poti supraveghea casa personal, iti poti supraveghea copii sau angajatii. Poti afla multe lucruri utile folosind aceste camere de spionaj, despre modul in care se comporta menajera ta, daca iti probeaza hainele, cum se comporta bona cu copii tai, daca ii bruscheaza, daca vorbeste urat cu ei, daca cumva angajatii mai iau cateva obiecte din birou si le duc acasa, daca isi fac treaba sau pierd vremea in lipsa ta. Sunt multe situatii in care camerele de spionaj sunt foarte utile.

Aceste produse se adapteaza foarte usor mediului inconjurator, sunt ascunse in cele mai normale obiecte din casa sau din biroul tau, astfel poti sa le plasezi usor oriunde vrei tu. In functie de model poti sa urmaresti inregistrarea in timp real sau o poti vedea dupa ce o descarci pe un PC sau pe un laptop. Iar o inregistrare video este o dovada de necontestat, indiferent de situatie. Vezi oferta de camere de spionaj de la iUni!

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.