Cand apare ultima parte a filmului „The Hobbit”?

Ultima parte a trilogiei „The Hobbit”, anume „There And Back Again” va aparea pe marile ecrane incepand cu 17 decembrie 2014, atunci cand va fi lansat oficial. Initial, filmul trebuia sa apare la jumatatea lunii iulie, insa o suplimentare de buget venita din partea sponsorilor le-a oferit producatorilor acestui film sansa de a imbunatati mai multe aspecte ale peliculei, motiv pentru care lansarea a fost amanata cu inca 5 luni.

Povestea va fi o continuare a „Dezolarii lui Smaug” si va incepe cu atacul dragonului asupra Orasului de pe Lac, drept consecinta a faptului ca a fost deranjat de catre Bilbo, in postura de Spargator, si de gnomi. Filmul va cuprinde atat atacul lui Smaug (precum si infrangerea sa), batalia de la Dol Guldur, Batalia celor 5 armate, precum si intoarcerea spre casa a lui Bilbo Baggins.

La momentul actual, filmarile principale au fost terminate, urmand ca restul detaliilor si a scenelor secundare sa fie create fie pe calculator, fie in cursul lunilor care urmeaza. Unul dintre factorii care au permis terminarea rapida a scenelor principale a fost faptul ca, spre deosebire de cele 2 filme, in ultima parte a trilogiei in scenele de lupta nu s-au mai folosit actori foarte multi, participantii la batalie fiind creati pe calculator intr-o foarte mare masura. Mai mult, pentru a imita pefect naturaletea miscarilor, actorii folositi nu au mai fost imbracati in armuri si nici machiati, elementele fiind si ele create pe calculator de echipe profesioniste de graficieni.

Ramane de vazut cat de mare va fi succesul ultimei parti si daca va reusi sa le intreaga in popularitate si incasari  pe primele 2. Primul film a beneficiat de un buget de 200 de milioane de dolari, „Dezolarea lui Smaug” a avut un buget cu 25 de milioane de dolari mai mare (si paradoxal, incasari cu circa 130 de milioane de dolari mai putin pana in acest moment), iar despre „There And Back Again” se zvoneste ca va avea un buget care va depasi suma de 250 de milioane de dolari.

Daca lansarea oficiala a peliculei va avea loc pe 17 decembrie 2014, cu siguranta ca ea va devni rapid disponibila pe site-urile de filme online de la noi, cel mai probabil si cu subtitrare.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.