Cand esti copil joci jocuri cu tiruri

Cate ore ai pierdut in circuite de masini? Cate ore ai pierdut sa-ti cauti masina potrivita pentru fiecare circuit, apoi sa o imbunatatesti doar pentru a castiga urmatorul circuit? Din proprie experienta zic ca se pierd multe ore asa. Noroc ca pasiunea pentru circuite de masini se poate expune si intr-o forma mai economica de timp prin jocurile online.

Jocurile cu TIR-uri, mai ales, pastreaza esenta jocurilor intregi, mai putin grafica elaborata. Preiei remorca de marfa, te angajezi in trafic si conduci ca … un sofer de TIR, eviti cu greu accidentele si te mentii pe carosabil, lasi marfa si esti rasplatit pentru asta. Mai usor de atat nu se poate, nu? Am uitat sa adaug dementii de pe contrasens si timpul limita de livrare a marfii? Parca se mai ingreuneaza lucrurile, nu? Am zis ca soseaua e inghetata cateodata sau ca TIR-ul mai scapa de sub control daca nu stii sa conduci cum trebuie? Spune acum, iti mai trebuie grafica buna in jocuri cu tiruri cand ai un joc de complexitate ca cea descrisa mai sus? Eu nu cred.

Jocurile cu TIR difera si in locatii, poti face un circuit al Americii, al Europei, Australiei. Te poti plimba unde vrei tu…inclusiv in curtea scolii. Va urez drum bun, deci si cat mai putine accidente – pentru ca deloc e imposibil!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.