Capcana pentru muste

capcana musteRedtop este un sistem care provine din Africa de Sud pentru prinderea mustelor si astfel casa si curtea, inclusiv cladirile pentru animale vor scapa de invazia acestora. Contine trei piese: sac de folie, capac cu sita rosu si praf Pongo pentru ademenirea mustelor. Produsul este ecologic.

Functionarea sistemului este urmatoarea: multumita prafului de ademenirea mustelor, ele intra prin capacul de sita in sacul de plastic, iar de acolo nu pot scapa. Mustele totdeauna zboara spre lumina, dar capacul nu permite intrarea luminii. In sacul de folie turnam pana la nivelul 1/4 apa si praful Pongo, iar mustele zboara in partea ramasa goala a sacului si ademenescmustele din afara. Dupa acest lucru pier.

Modul de folosire: turnam praful si apa calduta in sacul de folie si asezam capacul rosu la loc. Sistemul Redtop este cel mai eficient, daca asezam la umbra la cca. 2 m inaltime si la cel putin 10-15 m de casa. Incepe sa aiba efect dupa 2-6 zile, pentru ca apa trebuie sa intre in contact cu praful Pongo. Primele muste intra dupa 2-3 zile, atinge randamentul maxim dupa 5-6 zile si are efect 30-40 zile.

Trebuie completata apa evaporata, nu trebuie lasat sa se usuce praful.

Dupa 5-6 saptamani – deoarece sistemul nu contine susbstante toxice – continutul din sacul de folie trebuie golit in WC si ulterior se poate umple sacul cu alt praf Pongo.

La venirea timpului friguros sistemul trebuie spalat si pastrat la loc ferit pana la primavara.

Atentie! Praful Pongo nu este comestibil desi nu contine substante toxice.

Se tine la loc ferit de sursa de caldura si nu trebuie lasat la-ndemana copiilor.

Sacul gol trebuie ars.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.