Caracteristicile unui acumulator de 12v – prin Yuasa

yuasa-acumulator-12v
Am vorbit in articolele trecute de importanta bateriilor de masina, de pregatirea pentru sezonul rece; de inlocuirea bateriei de laptop sau netbook; astazi vom primi cateva aspecte legate de achizitia unui acumulator 12v.

Modelul pe care il vom analiza este unul apreciat pentru caracteristicile sale de incredere si pretul accesibil, sub brandul european Yuasa. Produsele Yuasa respecta certificarile internationale ISO 9001, ISO 14001 si EN 18991.
VRLA Yuasa 12v, Np7-12 face parte din seria profesionala de produse avand conform numelui o tensiune nominala de 12 V, la o capacitate nominala de 7Ah.

Acesta face parte din gama de acumulatori folositi in diverse aplicatii industriale ca si UPS, alarme incendiu, siteme de securitate, aplicatii in ramuri medicale, aplicatii solare, aplicatii marine si telecomunicatii.

Durata de viata a unui astfel de acumulator de 12v  marca Yuasa este cuprinsa inte 3 si 5 ani, in functie de conditiile de utilizare si de stocare. Curentul produs de catre acesta e de inalta performanta avand la baza anumite inovatii: aliajul de plumb-staniu-calciu (care pe de alta parte prelungeste si durata de viata); absorbtia tehnologica GlassMatt in care electrolitul este complet absorbit (AGM). Trebuie adaugat un alt atuu – durabilitatea ciclului de incarcare este foarte buna, in conformitate cu descarcarea ridicata, de intensitate (mai mult de 1000 de cicluri de descarcare/incarcare). Bateria Yuasa este extrem de rezistenta la foc, in conformitate cu UL94HB. In situatia in care aceasta nu este folosita pentru perioade mai lungi de timp, pierderea capacitatii per luna, la temperaturi de aproximativ 20 de grade Celsius este de 3%.

Ca si greutate, se incadreaza in 2.65 kg, la o dimensiune de 151x65x97.5mm.
Pentru o vizibilate mai schematica a acestor informatii, se poate accesa fisa tehnica originala, ce contine intreg setul de caracteristici tehnice.

Pentru mai multe detalii si pentru a o comanda, magazinul E-acumulatori.ro va sta la dispozitie. Tot aici gasiti zeci de alte tipuri de baterii sau acumulatori, de diferite marci.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.