Care sunt cei mai neplacuti daunatori la bloc?

dezinsectie-imgNu este un subiect care sa incante si care sa reprezinte o pasiune pentru oameni, insa din pacate, daunatorii sunt prezenti aproape peste tot prin lume. Cu siguranta te-ai lovit cel putin o data de o invazie de gandaci, furnici, muste, tantari sau chiar mai rau, de rozatoare. Este de-a dreptul neplacut sa descoperi ca ai un soricel in casa sau ca in bucatarie misuna zeci de gandacei, in fiecare noapte. Din fericire, exista solutii care pot sa indeparteze definitiv problema. Conform vulpeaucigasa.ro , oricare ar fi vietatea care iti face probleme, poate sa fie indepartata prin actiuni de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Cum majoritatea romanilor locuiesc la bloc, este bine de stiut care sunt cele mai populare vietati care atenteaza la confortul vietii intr-un astfel de cadru locuibil.

De ce trebuie sa stii?

Chiar daca momentan nu te lovesti de nicio problema, este bine sa stii ce ar putea sa iti strice confortul din propria casa, si sa ai pregatite solutii pentru  dezinsectie scara de bloc sau chiar pentru deratizare.

Gandacii de bucatarie: Sunt cei mai populari si din pacate sunt peste tot. Exista mai multe specii, mai exact 3500 de gandacei care obisnuiesc sa invadeze bucatariile oamenilor. Este foarte greu sa traiesti alaturi de ei, in conditiile in care, pe langa faptul ca sunt total dizgratiosi, pot transmite o multime de boli. Daca vrei sa scapi de o problema precum gandacii de bucatarie, cel mai bine este sa apelezi la profesionisti.

Rozatoarele: Desi, de cele mai multe ori, nu ajung in apartamente, rozatoarele sunt o problema reala pentru scarile de bloc. Cu siguranta iti este teama sa ajungi la subsolul blocului de locuinte, pentru ca exista sanse majore sa dai de o astfel de vietate. Rozatoarele reprezinta o problema serioasa in majoritatea oraselor mari, deoarece se hranesc cu aproape orice si pot sa traiasca fara probleme in orice mediu. Indiferent care ar fi blocul in care locuiesti, o sesiune de deratizare pe an iti poate imbunatati considerabil modul de viata.

Tantarii si mustele: Reprezinta probleme comune side cele mai multe ori, sunt trecute cu vederea. Din pacate, sunt extrem de periculoase, deoarece pot transmite cu usurinta boli, unele foarte grave. Daca ai astfel de vietati in casa, este bine sa gasesti solutii pentru a le indeparta.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.