Carti de vizita – reflectia imaginii companiei dumneavoastra

Prima impresia conteaza ! Alegerea unor carti de vizita de calitate

carti-de-vizitaImaginea companiei dumneavoastra merita o mai mare atentie in noul an in care tocmai am intrat. De aceea, fiecare mic detaliu are importanta sa. De la sigla, logo, pana la site si la alte elemente de prezentare. Atunci cand suntem in cautarea realizarii unor carti de vizita in Bucuresti, trebuie accentuate aspectele care ne avantajeaza intr-o mai mare masura.

De exemplu, cateva din plusurile de care putem beneficia sunt :
– termenul de executie foarte scurt ; altfel spus, o data ce aranjamentul grafic e gata, iar bunul de tipar a fost acordat, intreg procesul de tiparire si decupare nu ar trebuie sa dureze mai mult de aproximativ 2 ore.
– machetarea gratuita este un alt aspect care poate sa includa aranjarea informatiilor in formatul cartii de vizita, inserarea logo-ului propriu; aceasta operatiune poate de asemenea salva timp si bani.
– livrarea gratuita este un alt beneficiu care ajuta foarte mult clientii – de cele mai multe ori, aceasta este oferita in cazul comenzilor ce depasesc o anumita suma, in cutii realizate din materiale  de calitate superioare, cu un aspect placut.
– elegerea unor template-uri sau modele din care se poate selecta unul potrivit activitatii dumneavoastra si se poate configura intr-un timp relativ scurt un astfel de model pentru carti vizita.

Pentru o calitate superioara si un aspect mai elegant, se pot adauga  detalii de finisare precum – plastifierea sau laminarea fetelor, in lucios sau mat, la diferite grosimi; rotunjirea colturilor.

La latitudinea clientilor mai ramane materialul pentru aceste carti de vizita (carton, carton colorat in masa, stantate, cu imprimare folio, plastic si asa mai departe) si printarea pe o parte sau pe ambele parti.  Astfel, obtinerea unor carti de vizitain Bucuresti nu mai pare a fi un proces atat de simplu – exista o multitudine de variabile, care insa va avantajeaza si pot reflecta identitatea companiei sau persoanei dumneavoastra intr-un mod inovator,  creativ, cu impactul vizat. Descopera aici ceva care sa ti se potriveasca !

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.