Cartile de vizita – necesare oricarui antreprenor

Cartea de vizita este necesara in orice domeniu de afaceri si nu numai

Desi aparent este doar un cartonas pe care sunt inscrise cateva informatii, cartea de vizita poate reprezenta imaginea dumneavoastra si implicit a firmei. In functie de aspectul acesteia, se formeaza primele impresii si daca acestea sunt favorabile pot lua nastere viitoare colaborari.

Pentru a va procura carti de vizita va puteti baza pe serviciile oferite de Centrul de copiere Brasov prezentat aici. Majoritatea cartilor de vizita au un format standard: 90 x 50 mm sau 85 x 55 mm. In functie de preferinte acestea se pot modifica. Clientul nu trebuie decat sa trimita o macheta in format electronic la adresa centrului de copiere si cartea de vizita se poate realiza integral dupa preferinta ( dimensiune, forma, culoare etc.).

carte-de-vizitaIn cazul in care cartea de vizita este deja confectionata si se doreste doar multiplicarea acesteia, centrul de copiere ofera o serie de pachete pentru toate categoriile de clienti. Pretul difera in functie de numarul de carti de vizita si tipul de copiere( color sau alb-negru).

Pentru a face o impresie buna este foarte important cum alegeti cartea de vizita potrivita. Aceasta trebuie sa aiba un design simplu, dar in aceasi timp elgant si sa reprezinte firma si domeniul de activitate. Nu este recomandata utilizarea a foarte multe culori stridente. Trebuie mentionat faptul ca nici un aspect sters, fad nu impresioneaza. Tocmai din acest motiv, cel mai bine este sa existe un echilibru cromatic.

Ce contine o carte de vizita?

Orice carte de vizita contine informatii privind adresa, numarul de telefon al firmei dar si detalii despre dumneavoastra: nume, functie. Acestea pot fi imprimate pe o singura parte sau exista si posibilitatea fata-verso.

Pentru o mai buna pastrare a cartilor de vizita acestea se pot plastifica. In aceste conditii, cartile de vizita sunt ferite de mizerie sau orice alte elemente ce le pot deteriora. Un centru de copiere ofera o gama larga de servicii, printre care: confectionarea cartilor de vizita, indosarieri, printari, reincarcarea cartuselor de imprimanta sunt doar cateva dintre acestea.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.