Carucioare pentru copii

Sunteti in cautarea caruciorului care sa se potriveasca stilului dumneavostra de viata? Pe site-ul nostru va perzentam mai multe modele de calitate de la cele mai renumite producatori, la un buget accesibil tuturor parintilor. Toate modelurile descrise, indeplinesc pe deplin cerintele parintilor de la un carucior: rezistent, sigur si confortabil. Aceste carucioare copii, corespund standardelor de siguranta din domeniu.

Oferiti ce este mai bun bebelusului dumneavoastra, si optati pentru un carucior de la branduri renumite ca de exemplu: Bertoni, Cosatto, Obaby. Aceste marci renumite asigura calitate la nivel inalt. Sunt disponibile carucioare pentru toate gusturile dar si pentru toate buzunarele.

Prin gama variata de carucioare, sunt disponibile si tipuri de carucioare gemeni.  Carucioarele pentru gemeni sunt dedicate parintilor, care au fost binecuvantati cu gemeni sau tripleti. Dar puteti opta pentru un carucior dublu si in cazul in care aveti copii cu diferenta de varste de doar 1-2 ani. La fel ca si in cazul carucioarelor simple, puteti sa alegeti carucioare gemeni cu sistem 2 in 1 respectiv 3 in 1. Toate modelele sunt dotate cu sistem pliere, astfel pot fi depozitate si in spatii mai mici chiar si in masini in timpul calatoriilor. Datorita cadrului confectionat din aluminiu, chiar daca este un carucior dublu este foarte usor de manevrat dar si de transportat. Este esential ca in timpul plimbarilor micutul sa poata descoperi lumea din jur, astfel scaunele acestor tipuri de carucioare pot fi reglate dupa preferintele copilului.

Investiti cu incredere intr-un carucior gemeni, pentru ca copilasii dumneavoastra sa aiba o viata fericita si plin de aventuri.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.