Carucior cu landou si scaun tip scoica

Conceptia invechita a unora conform careia unui nou-nascut nu trebuie sa i se achizitioneze nici un lucru inainte ca acesta sa se nasca continua si in ziua de azi sa fie prezenta in mintea multora dintre cei care urmeaza sa fie parinti. Pentru ca transportul copilului sa fie mai usor si confortabil atat pentru ei cat si pentru copil, primul lucru care ar trebui sa fie pe lista sunt carucioare copii, chiar daca nu il veti achizitiona din prima, este totusi bine sa vizualizati mai multe opriuni disponibile pe magazin online copii. Una din firmele de prestigiu se ocupa cu comercializarea de carucioare copii inglesina. Detaliile unui carucior cu landou si scaun tip scoica spre exemplu contine o multime de beneficii dupa cum urmeaza. Caruciorul multifunctional are cadrul din aluminiu usor si foarte rezistent. El poate fi utilizat pentru orice varsta a copilului, putand fi transformat cu usurinta din carucior cu landou in carucior sport.

Landoul este detasabil si poate fi folosit separat de carucior. Pe cadrul caruciorului se monteaza cu usurinta scaunul auto tip scoica, care se poate utiliza impreuna cu caruciorul, in masina, pentru transportul copilului in mana sau in interior, pe post de fotoliu balansoar. Scaunul auto respecta standardul de siguranta in domeniu ECE R44/04.

Caruciorul de copii este prevazut cu husa pentru picioare care va oferi protectie copilului pe timpul anotimpului friguros. Materialul textil al caruciorului este astfel conceput incat sa pastreze caldura pe timp de iarna si sa lase aerul sa circule, pentru a evita transpiratia, pe timp de vara. Materialul impermeabil transparent ofera o buna protectie impotriva vantului si ploii. Siguranta copilului este asigurata printr-un sistem de centuri cu prindere in 5 puncte dar si prin bara de protectie ce previne caderea accidentala din carucior. Este indispensabil unei familii numeroase.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.