Castiga o tinuta completa de Valentine’s Day cu Zega.ro!

Descopera noul concurs organizat de Zega.Ro!

Participand la concurs puteti castiga o tinuta completa de Valentine’s Day!

Inscrie-te in concurs acum pentru a avea o sansa de castig!

Ne poti gasi pe facebook accesand link-ul http://www.facebook.com/www.zega.ro?v=app_150794994973742&rest=1

sau pe site-ul www.zega.ro.

Pentru validarea intrarii tale in concurs trebuie sa convingi inca doi prieteni sa se inscrie. Pentru inscrierea la concurs trebuie sa completati campurile cu adresa de e-mail, prenume, nume, oras, numar de telefon, data nasterii, sex feminin sau masculin.

Atentie! Pentru validarea premiului, datele trebuie sa fie corect introduse.

Regulamentul concursului este urmatorul:

Concursul incepe in data de 24.01.2013 si se incheie la data de 12.02.2013 la ora 24:00. Participantul trebuie sa se inscrie completand toate campurile, apoi sa convinga minim 2 prieteni sa se inscrie prin link-ul care ii este oferit dupa inscriere.

S.C. ZEGA STORE S.R.L. colecteaza date cu caracter personal pentru validarea participantilor si stabilirea castigatorului. Datele din campurile completate nu vor fi imprumutate niciunei alte parti si vor fi folosite doar pentru a trimite notificari despre oferte si produse numai persoanelor care doresc acest lucru, prin bifarea casutei “ Vreau sa primesc coduri de reducere si oferte pe e-mail!” . Numarul de inregistrare al S.C. ZEGA STORE S.R.L.in registrul de evident a prelucrarilor de date cu caracter personal este 22537. Va multumim, Zega.ro!

www.zega.ro

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.