Castiga timp, fa-ti toate cumparaturile de la un singur supermarket

Timpul este o problema in zilele noastre datorita serviciului foarte incarcat. Plecam de acasa la ora 7 si ne intoarcem de foarte multe ori peste 12 ori, storsi de toate fortele fizice, dar mai ales de cele mentale, astfel ca de cele mai multe ori nu ne mai dorim nimic altceva decat o masa si cateva ore bune de somn care sa ne revigoreze atat metal, dar si fizic.

Totusi, vine o vreme cand nevoile casnice cresc si se tot aduna, astfel ca singura posibilitate este de a se merge la un supermarket pentru a cumpara cele dorite. Dar de obicei alegem un supermarket pentru alimente, si alte magazine pentru a achizitiona celelalte lucruri necesare. Dar aceasta metoda este una total gresita, deoarece te va face sa pierzi o multime de timp in trafic, caci de cele mai multe ori e o distanta considerabila intre magazine, iar traficul din momentul in care toata lumea iese de la serviciu este unul ingrozitor.

Un alt motiv pentru care sa alegi sa-ti faci absolut toate cumparaturile de la un singur magazin este acela ca o data ce observi mai multe variante si modele ale produselor, nu te mai hotarasti pe care sa o achizitionezi, si te poti trezi acasa ca ai ajuns fara a achizitiona produsul dorit. Sau ar mai exista posibilitatea ca observad doua produse asemanatoare in doua magazine diferite, dar totusi cu mici diferente, poti pierde timp mergand dintr-un magazin in altul pentru a te hotara care este produsul cu adevarat preferat.

Asadar, pentru a castiga timp pretios de odihna, alege variata cumparaturilor de la un singur magazin, indiferet ca vorbim de alimente, haine sau produse pentru casa caci astfel vei avea mult mai mult timp pentru a te relaxa la o bere urmarind un film bun. Dar inainte de a pleca la cumparaturi stabileste exact ceea ce ai de cumparat si apoi urmareste promotiile din cataloage online pentru a-ti stabili lista in functie de reducerile care se aplica produselor dorite. Caci daca vei urmari un catalog cu promotii si vei alege doar produsele cu reducere, suma economisita va fi una cosiderabila si care poate fi investita in orice altceva. Poate chiar in berea pentru film.

Unul din magazinele care au in stoc produse pe diferite domeii, de la alimente, haine si produse pentru casa, este Selgros. Astfel ca, deschide un catalog Selgros de pe internet, stand linistit pe scaunul de birou si consulta lista produse aflate la promotie. Alege din oferta Selgros produsele care te intereseaza, atat ca alimente, haine sau produse pentru casa, pune intr-o coloana preturile vechi si in a doua coloana preturile reduse, la sfarsit realizeaza un calcul total pentru fiecare coloana in parte si vei observa ca ai economisit o suma importanta doar pentru ca ai analizat 5 minute un catalog online al unui magazin care are in oferta produse de larg interes.

Selgros este recunoscut pentru faptul ca este un magazin care comercializeaza produse din mai multe domenii. Astfel ca, in momentul in care ai nevoie de produse alimentare, produse electrocasnice precum un frigider sau un fier de calcat, produse pentru gimnastica in propria casa, produse pentru bucatarie, precum roboti de bucatarie sau cuptoare cu microunde, produse pentru casa, precum asternuturi de pat sau perdele sau chiar si produse de birotica alege cu incredere Selgros. Toate acestea, si multe altele, se gasesc intr-un singur loc si de aceea este un magazin ideal pentru cei care nu au timp de pierdut prin pleiada de magazine care s-au deschis la fiecare pas, dar care nu ofera o gama variata de produse. Asadar, pentru a economisi si timp, dar si bani, alege un magazin unde sa gasesti toate produsele dorite, la un pret bun si cu o calitate superioara.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.