Cat de important este web designul

Aceasta intrebare o aud foarte des de la cei care isi deschid site-uri cu ajutorul carora vor sa castige bani sau sa-si promoveze fel de fel de afaceri.

In primul rand sa-ti faci un site care sa fie cunoscut pe internet poate fi destul de dificil, iar odata ce aduni vizitatori ar fi pacat sa-i pierzi doar pentru ca nu ai un web design bun si placut. Continutul unui site este regele intr-adevar, dar sa avem in vedere si aspectul lui pentru ca este foarte important.

Daca te decizi ca nu vrei nimic profesional si prin urmare te apuci sa-ti construiesti singur un site de prezentare fara sa ai cunostinte prea mari in domeniu este foarte posibil sa sfarsesti intr-un esec total si asta dintr-un singur motiv: un site care arata ieftin si care denota lipsa de fonduri investite nu va avea un impact pozitiv asupra unui eventual client.

In al treilea rand competitia este un aspect de care trebuie sa tii cont intotdeauna daca vrei ca site-ul tau sa devina popular. Competitorii tai din domeniul in care tu lucrezi vor vrea cu siguranta sa fie mult mai populari decat tine si prin urmare este posibil ca ei sa aiba grija de web design si sa investeasca o suma de bani care sa le asigure succesul pe internet, iar odata cu acest tip de succes este foarte probabil ca vor veni si bani mai multi.

Cu siguranta si tu te-ai intalnit cu situatiile in care anumite site-uri nu prea iti inspirau incredere si le-ai inchis imediat sau ai evitat sa intri a doua oara pe ele. Este posibil sa se intample la fel si cu site-ul tau daca acesta are un aspect ne-profesional – multa lume nu il va considera de incredere si in consecinta vei pierde atat vizitatori cat si potentiali clienti.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.