Catering in Bucuresti DelArte Catering

Incepand cu luna Decembrie 2010, produsele gatite Delarte Pizza, Pasta & Grill, beneficiaza de un nou proces tehnologic. Alimentele beneficiaza de ambalare in atmosfera modificata, cunoscuta sub numele de MAP. Este o aplicatie care are rolul de a prelungi perioada de valabilitate a unui produs alimentar , imbunatatind in acelasi timp nivelul calitativ. Procedeul mentionat mai sus vine in intampinarea clientilor si pentru satisfacerea cerintelor tot mai accentuate a acestora de produse conservate si ambalate intr-un mod cat mai natural , fara aditivi. Delarte are ca principal obiectiv satisfactia clientilor sai. Din acest motiv consideram ca masurile riguroase de igiena sunt absolut necesare pentru a minimiza posibilitatea aparitiei sau dezvoltarii microorganismelor in produs.

Deviza Delarte Pizza, Pasta & Grill : Savoare si Prospetime. http://www.presaonline.com/stiri/de-la-cititori/delarte-pizza-pasta-grill-implementeaza-sistemul-map-de-ambalare-in-atmosfera-controlata-a-produselor-1063473.html
http://www.delarte.ro/bufet-suedez.html
Delarte Catering pune la dispozitia dumneavoastra servicii diverse, pornind de la asigurarea unei mase calde de pranz la locul de munca, pana la organizari de receptii, evenimente organizate de firme si mese festive.
Compania functioneaza conform standardelor europene privind calitatea procesului si a productiei, avand avizul tehnico-sanitar de functionare eliberat de catre Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.
De curand am implementat sitemul MAP de ambalare a produselor in atmosfera controlata, proces tehnologic care reduce cu pana la 90% riscul de contaminare a produslui livrat. Prin acest sistem, produsul nu are contact cu atmosfera exterioara in timpul manipularii si livrarii efective.
Livrarea se face în containere izoterme, marmide izoterme sau veselă de unică folosinţă, ţinându-se cont de normele igienico-sanitare si cu personal de specialitate. Transportul se efectuează cu autoutilitare autorizate de Direcţia de Sănătate Publică.
http://www.delarte.ro/corporate-events.html
Delarte Catering isi asuma responsabilitatea de a furniza preparate proaspete intr-o prezentare inedita si la preturi rezonabile pentru orice eveniment pe care doriti sa-l organizati. Dumneavoastra alegeti locatia, tipul evenimentului si preparatele dorite, iar de restul se ocupa specialistii nostri.

Tipuri de evenimente:
• Seminarii, training-uri, conferinte;
• Coffeebreak;
• aniversari firma;
• barbeque, garden party;
• lansari de produs;
• inaugurare de sediu;
• petreceri de firma (inclusiv petreceri de sarbatori);
• gale/ spectacole.

Compania functioneaza conform standardelor europene privind calitatea procesului si a productiei, avand avizul tehnico-sanitar de functionare eliberat de catre Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.
De curand am implementat sitemul MAP de ambalare a produselor in atmosfera controlata, proces tehnologic care reduce cu pana la 90% riscul de contaminare a produslui livrat. Prin acest sistem, produsul nu are contact cu atmosfera exterioara in timpul manipularii si livrarii efective.
Livrarea se face în containere izoterme, marmide izoterme sau veselă de unică folosinţă, ţinându-se cont de normele igienico-sanitare si cu personal de specialitate. Transportul se efectuează cu autoutilitare autorizate de Direcţia de Sănătate Publică.
http://www.delarte.ro/familiy-events.html
Pentru ca viata este alcatuita din numeroase evenimente pe care ne dorim sa le celebram asa cum se cuvine, Delarte Catering si-a propus sa faca tot ceea ce este posibil pentru a va ajuta sa sarbatoriti asa cum va doriti aceste evenimente importante din viata dvs. De-a lungul existentei noastre ca si firma, am venit in sprijinul clientilor nostri prin asigurarea serviciului de catering pentru evenimente precum:
• petreceri aniversare;
• zile de nastere;
• nunti;
• petrecere cununie civila;
• reuniuni de clasa;
• petreceri de absolvire;
• petreceri de botez;
• petreceri pentru cei mici;
• petreceri in aer liber;
• masa de doliu.
Daca si dumneavoastra aveti de planificat un astfel de eveniment, va rugam sa ne contactati si va asiguram ca impreuna vom realiza un eveniment unic.
Compania functioneaza conform standardelor europene privind calitatea procesului si a productiei, avand avizul tehnico-sanitar de functionare eliberat de catre Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.
De curand am implementat sitemul MAP de ambalare a produselor in atmosfera controlata, proces tehnologic care reduce cu pana la 90% riscul de contaminare a produslui livrat. Prin acest sistem, produsul nu are contact cu atmosfera exterioara in timpul manipularii si livrarii efective.
Livrarea se face în containere izoterme, marmide izoterme sau veselă de unică folosinţă, ţinându-se cont de normele igienico-sanitare si cu personal de specialitate. Transportul se efectuează cu autoutilitare autorizate de Direcţia de Sănătate Publică.
Stim cat de importanta este masa de pranz pentru fiecare dintre noi si in acelasi timp cat de greu este sa o servim asa cum se cuvine. Din acest motiv am dezvoltat un sistem eficient, elastic si foarte accesibil de catering in ceea ce priveste servirea mesei de pranz pentru angajatii companiilor.
Catering. Încheierea unui contract de prestări servicii – catering:
Catering-ul reprezintă un concept civilizat de a servi masa la locul de muncă;
Catering-ul creşte gradul de mulţumire şi moralul personalului societăţii;
Catering-ul eficientizează munca personalului societăţii;
Catering-ul reprezintă o soluţie foarte avantajoasă din punct de vedere financiar atât pentru angajator cât şi pentru angajat.

Delarte Catering a dezvoltat un sistem eficient, elastic şi foarte accesibil de servire a mesei de prânz pentru angajaţii companiilor din portofoliu. Astfel, în fiecare zi, clienţii pot servi prânzul pe bază de meniu fix sau pe bază de meniu a la carte. Preţul meniului variază în funcţie de preparatele comandate, incadrandu-se in limita baneasca prestabiliata de angajator sau la liber, dupa bunul plac.
Cu acest meniu zilnic, angajatii companiilor cu care avem incheiate contracte de catering pot servi pranzul pe baza de meniu fix, in contravaloarea prestabilita in contract sau pe baza de meniu a la carte, al carui pret variaza in functie de preparatele comandate. La intocmirea meniului se tine cont de factori ca: varsta, sex, anotimp, prescriptii medicale, baremuri alocate. Meniurile se pot schimba sau modifica la cererea beneficiarului in functie de sezon sau preferintele angajatilor. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati .
Meniurile de catering sunt livrate zilnic conform comenzii prestabilite si a conditiilor contractuale. Livrarea se face in containere izoterme, marmide izoterme sau vesela de unica folosinta tinandu-se cont de normele igienico-sanitare. Transportul se efectueaza cu autoutilare specializate, societatea noastra fiind autorizata de catre Directia Sanitar Veterinara.
Costurile contractuale pentru catering se stabilesc in functie de durata, volumul comenzii si conditiile de plata.
Plata serviciului de catering se poate efectua in completare si cu bonuri valorice (tichete de masa), prin viramente bancare sau cash.
Acordarea tichetelor de masă salariaţilor reprezintă o soluţie avantajoasă atât pentru angajator, cât şi pentru angajat, deoarece potrivit Art. 8 Alin. 1 Legea 142/1998 „Sumele corespunzatoare tichetelor de masă acordate de angajator, în limitele valorii nominale, sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, iar pentru salariat sunt scutite de plata impozitului pe venit sub formă de salariu.”
Compania functioneaza conform standardelor europene privind calitatea procesului si a productiei, avand avizul tehnico-sanitar de functionare eliberat de catre Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.
De curand am implementat sitemul MAP de ambalare a produselor in atmosfera controlata, proces tehnologic care reduce cu pana la 90% riscul de contaminare a produslui livrat. Prin acest sistem, produsul nu are contact cu atmosfera exterioara in timpul manipularii si livrarii efective.
Livrarea se face în containere izoterme, marmide izoterme sau veselă de unică folosinţă, ţinându-se cont de normele igienico-sanitare si cu personal de specialitate. Transportul se efectuează cu autoutilitare autorizate de Direcţia de Sănătate Publică.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.