Cateva idei de motivare a angajatilor unei companii

Daca ai o afacere si vrei sa ai si angajati mai bine stimulati, sa vina la serviciu cu ai multa placere, iti dam idei de motivare a angajatilor. Iata despre ce este vorba:

Oricine are o afacere si are profit trebuie sa ia in calcul si niste idei de motivare a angajatilor eficiente. Angajatii vor da mai mult randament.

Cadourile, idei de motivare

Ca angajatii tai sa vina cu mai mare placere la serviciu, o idee de motivare  este sa faci tot felul de concursuri intre departamente, dar si intre membrii aceleaisi echipe dintr-un department al firmei, astfel incat cei care castiga sa primeasca un cadou, fie in bani, fi un cosulet cu produse.

O alta idee de motivare a angajatilor pot fi si cadourile. Un bon valoric, o agenda, un pix, un calendar. Sunt cadouri mici, care cu siguranta vor crea multumire printre oamenii care lucreaza pentru mine.

Primele, o alta idee de motivare

Si acordarea de prime este un instrument foarte eficient de motivare a angajatilor care poate fi pus in practica Primele pot fi date de Paste si de Craciun, tuturor angajatilor.

Acordarea de bonuri de masa este o solutie eficienta, demna de pus in practica cat mai rapid cu putinta. O  mica marire de salariu este de asemenea o buna idee  de motivare, mai ales dca o persoana este de ceva timp in firma. Asadar, itotdeauna se vor gasi cateva idei de motivare a angajatilor de pus in practica. Un alt exemplu sunt petrecerile tematice. Fie puteti sa organizati in afara firmei o mica petrecere de ziua de nastere a unui angajat, fie puteti sa ii cumparati un cadou frumos, din partea colegilor.

Se va simti apreciat si va sti ca lucreaza intr-un colectiv sudat. Este foarte important ca o persoana sa se simta apreciata la locul sau de munca.

O alta idee de motivare a angajatilor de care sa tina cont un manager sunt teambuildingurile organizate departe de birou, itr-unmediu linistit si placut. O iesire la munte este intodeauna o idee excelenta de pus in practica, cu care nu vei da niciodata gres.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.