Cateva informatii despre Setul LEGO Harry Potter

In luna noiembrie 2010 a aparut cel mai nou si cel mai mare set Harry Potter, odata cu filmul Harry Potter si Talismanele Mortii. Setul contine 1290 de piese LEGO, trei manual si 11 minifigurine Harry Potter.
Antentia la detaliu pe care o au cei de la LEGO este inegalabila, iar felul lor meticulous i-a ajutat la crearea celui mai mare castel din seria Harry Potter care a fost scos in 2010. Setul include sabia lui Gryffindor din camera profesorului Dumbledor si chipul lui Sirius Black din sala comuna a casei Gryffindor.
Pentru ca scoala sa fie in siguranta, trebuie dusa o lupta crancena intre Harry si Lordul Voldemort, in timp ce profesorii Flitwick si McGonagall fac tot posibilul sa protejeze scoala.  Harry si Dumbledore ii fac fata Celui Ce Nu Poate Fi Numit.
Cand va uitati inauntru veti vedea biroul lui Dumbledore cu usile glisante, sala comuna a casei Slytherin si a casei Gryffindor, Sectia restrictionata a bibliotecii si marea sala decorate in culorile caselor Slytherin si Gryffindor. Cartea lui Tom Riddle este ascunsa in armura unui cavaler. Veti mai gasi in acest set, biblioteca ascunsa din Hogwarts impreuna cu turnul de astronomie si dulapul care dispare.
Pentru a sarbatori, LEGO introduce pe piata o noua linie de jucarii Harry Potter, care vor multumi cu siguranta si pe cei mai infocati dintre fani. LEGO si-a construit o reputatie in a face jucarii si jocuri de calitate de-a lungul timpului, prin construirea jocurilor dupa celebrele filme cum ar fi Star Wars, Prince of Persia, Batman si mai nou Harry Potter. Fiecare set de jocuri LEGO inspirate dupa filme, reprezinta o scena a respectivului film, scena create in cel mai mic detaliu. Aceste jucarii LEGO, destul de avansate, sunt pentru copii intre 8 si 14 ani, dar adultii iubesc aceste jucarii cel putin la fel de mult ca cei mici.
Lucrul care face aceste seturi atat de special este ca nu poti gasi minifigurinile vandute separate. Doritorii pot gasi aceste minifigurine pe Amazon sau Ebay, asta doar daca au noroc.
Minifigurinile din Castelul Hogwarts cuprind pe Harry Potter, Hermione Ganger, Lordul Voldemort, Albus Dumbledor, Professor Snape, McGonagall si Flitwick, Argus Filch si pisica lui, Dna Norris, doi dementori.
Din cauza ca este un set foarte mare, cel mai bine e sa va rezervati cateva ore, ca sa va puteti bucura de construirea lui. Sunt destule piese foarte mici in set, asa ca aveti grija sa le tineti departe de copii.
Din nefericire minifigurina Ron Weasly nu se gaseste in acest set de jucarii LEGO, dar se gaseste in setul LEGO Harry Potter Hagrid’s Hut.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.