Cativa pasi simpli pentru reamenajarea locuintei

Vreti sa va reamenajati casa insa nu stiti ce fel de schimbari sa faceti pentru a creea din acelasi spatiu unul cu totul si cu totul nou? Ei bine, atunci trebuie sa stiti ca nu este deloc dificil si ca puteti realiza acest lucru doar tinand cont de anumite idei.

In primul rand trebuie sa vedeti care este mobila pe care o pastrati si care este cea pe care o inlocuiti. In functie de acest criteriu veti stii exact ce trebuie sa achizitionati si cum puteti sa o imbinati pe cea veche cu cea noua. Daca va doriti o adevarata schimbare puteti ca pe cea veche sa o vopsiti in alte nuante, iar lucrurile vor sta mult mai simplu.

Deasemenea, trebuie sa aruncati tot ceea ce considerati inutil si invechit pentru a face loc decoratiunilor noi si moderne. In plus, puteti chiar sa schimbati si ordinea mobilei in camera pentru ca acest lucru va va da senzatia de spatiu mai larg.

Nu trebuie sa uitati nici de covoare. Daca cele pe care le aveti si-au pierdut din culoare, puteti alege unele noi, mai mici in modele moderne. Optati pentru nuante cat mai vii deoarece acestea contrasteaza cel mai bine cu restul elementelor indiferent de incaperea despre care vorbim.

Totusi, fiecare camera cu modelul ei, asadar in hol veti alege o  traversa  iar in restul camerelor covorase mai mici, potrivite cu mobila si cu spatiul disponibil.

Nu trebuie sa lasati in umbra nici amprenta personala, asadar inlocuiti vechile rame de la poze cu unele noi, si aranjati-le intr-un alt fel pe perete sau chiar schimbati-le intre camere.

Nu uitati nici de flori care sunt un element care trebuie sa fie prezent mai ales pe holul de la etaj unde puteti avea o floare la ghiveci mare, asezata langa o fereastra sau intr-un colt langa o masuta cu cateva carti.

Asadar, cu cateva schimbari veti avea o noua casa, reamenajata si decorata dupa ,,rigorile’’ epocii contemporane.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.