Caut spatii comerciale in Suceava

Vreau sa cumpar niste spatii comerciale in Suceava, la un pret bun. Ma intereseaza mai putin zona incare se afla, vreau doar sa fie un pret bun.

Locatia face pretul spatiilor comerciale in Suceava

Caut niste spatii comerciale in Suceava situate undeva spre periferia orasului, caci vreau sa fac aici niste depozite de materiale de constructii.

Si chiar nu vreau unul in centru, caci este cunoscut faptul ca cu cat aceste spatii comerciale in Suceava se afla situate in cartierele centrale ale orasului, cu atat cresc sansele ca preturile cerute de proprietari sa fie mai mari, peste bugetul de care dispun eu in momentul de fata.

Oricum, acesta poate costa 15.000 de euro sau poate sa ajunga la 60.000 de euro.  Poate si mai mult de atat, insa nu vreau sa cheltui multi bani pe aceste spatii comerciale in Suceava.  Si in functie de materialele de constructie utilizate, pretul cerut pe un astfel de spatiu comercial in Suceava creste.

          Pot fi si in judet

Nu trebuie neaparat ca un astfel de spatiu comercial sa fie situat in oras. Poate fi si intr-o comuna din apropiere, caci si aici pot face depozitele.

De exemplu, pot sa imi deschid un magazin mixt intr0un asemenea, spatiu, nu doar un depozit. Pot fi amenajate, de asemenea, si birouri. Poate fi vorba de o mica afacere de familie, cum ar fi un atelier de croitorie.

Mai mult, pot sa inchirez acest spatiu mai departe, la cineva care sa isi dezvolte o afacere. Trebuie insa, daca voi cumpara spatii comerciale in Suceava, pe teritoriul judetului, nu in oras sa tin cont sa aiba un vad bun, sa fie ajezat undeva la o sosea asfaltata sau in centrul unei comune.

Nu din alta cauza, dar vreau ca acest spatiu sa fie usor accesibil. Sa nu imi fie teama de fiecare data cand ninge sau cand ploua ca nu mai pot ajunge la depozit. Si in cazul in care inchiriez spatiul, vreau sa fiu sigur ca voi obtine un pret bun la chirie. Cred ca voi gasi sa inciriez destul de usor un asemenea spatiu comericial in Suceava, nu trebuie sa fie o operatiune foarte dificila. O sa vad cand o sa fie cazul.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.