Cauta nume de utilizatori in retele sociale

retele socialeToata lumea se da pe retele sociale, bloguri si forumuri. Toata lumea stie cu ce se mananca internetul si multi isi muta activitati diverse din offline, in online. Dintre acestea, putem aminti de exemplu de discutii, schimburi de pareri, intr-un cuvant socializare.

Ei bine, aceasta socializare se face mult mai mult in mediile online. Incepand de la un simplu profil pe facebook si continuand cu bloguri si site-uri unde toti isi dau cu parerea despre anumite subiecte sau pur si simplu, isi impartasesc trairile.

Caracteristic pentru fiecare retea sociala, de distribuire a link-urilor, sau pentru bloguri site-uri si forumuri, este username-ul.

Ajungem astfel la un serviciu romanesc, folositor pentru multe, as spune eu. Acest serviciu, permite cautare in retele sociale a numelui de utilizator dorit.

Cu ce ne ajuta insa, aceasta cautare utilizatori?

Cautarea de utilizatori, ajuta in momentul in care vrei sa verifici disponibilitatea unui username si nu ai chef sa intri la rand, pe enspe retele sociale, sa faci toti pasii de inregistrare si la final, sa afli ca username-ul respectiv e ocupat.

E foarte util, in momentul in care vrei de exemplu, sa ai acelasi username pe toate retelele sociale, bloguri, forumuri, etc.

Dai un search cu numele de utilizator dorit si vezi daca e disponibil pe retelele pe care vrei sa-ti faci cont. Bineinteles, concomitent cu acest ajutor pe care ti-l da acest serviciu romanesc de cautare useri, gandeste-te cat de simplu iti va fi acum, sa vezi daca un anume utilizator are conturi pe alte retele sociale, fara ca tu sa trebuiasca sa ai neaparat cont pe ele.

Daca de exemplu pe twitter cunosti userul @username, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi acest serviciu, sa dai search cu “username” si vei afla, in cateva secunde, toate retelele, forumurile pe care mai exista un utilizator cu acelasi username.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.