Cazare la pensiuni in cluj

Pensiunile din cluj sunt foarte bine puse la punct si echipate cu toate dotarile necesare pentru a oferii un confort cat mai bun pentru clientii trecatori si nu numai pentru cei trecatori, dar si petru clinti din imprejurimi care sosec la Cluj.

Multe pensiuni agroturistice au la dispozitie pachete turistice foarte atractive la preturi accesibile.Modalitatile de plata sunt urmatoarele plata cash, card, iar rezervarile se pot face telefonic sau prin corespondenta digitala.

Rezrvarile se pot face telefonic prin email sau fax, iar la confirmarea rezervarii facuta de deumnevoastra se plateste un avans petru ca sa acopere neplacerile create in caz ca v-a razvanditi sa optati pentru pensiuna respectiva.

Suntem dispusi sa oferim anumite bonusuri pentru grupuri care doresc sa inopteze la noi.Pentru a beneficia de produsele care sun oferite cadou va rugam sa ne contactati pe siteul nostru.

Clienti fideli vor fi rasplatiti cu o masa calda gratuit inclusa in pretul de cazare,putem oferi factura cu stampila pentru cei doritori.Multe ditre pensiunile care se afla in orasul Cluj-Napoca va vor oferi servicii de inalta calitate.

Pensiunile de 3 stele sunt dotate cu room service si sunt foarte curate.Sunt special plasate in locuri linistite in Cluj-Napoca sau chiar la 5 km de centrul orasului Cluj pentru ca sa va ofere un confort placut si linistea necesara pentru ca dumneavoastra sa va puteti recreea.

Pensiunile de top ofera servicii asemanatoare cu cele de la hotel diferenta o face doar pretul care este accesibil pentru toate buzunarele si va permite sa va simtiti ca la dumneavoastra acasa in modul cel mai delicat si discret.

Va asteptam cu mare drag sa va oferim ceea ce echipa noastra de profesionisti au creea pentru confortul dumneavoastra.Suntem o pensiune situata la 15 minute de centrul orasului intr-un loc plin de verdeata si frumos aranjat care va ofera relaxarea necesara pentru ca dumneavoastra sa puteti face fata societatii.

Va asteptam cu drag.

Servicii de cazare in Cluj , restaurant in Cluj si sala de conferinta in Cluj la pensiune de 3 stele situata langa Polus center la 15 minute de centrul orasului Cluj-Napoca

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.