Cazare la vila sau hotel?

Ce varianta alegi pentru concediul in Predeal? Diferente intre alegerea unei cazari la hotel sau la vila pentru turistii aflati in concediu sau vacanta in Predeal.

Situata in centrul Romaniei, la o altitudine de 1033 m, statiunea Predeal este una dintre cele mai vizitate statiuni mioritice. Este locul perfect pentru o reuniune a prietenilor din diferite colturi de tara.

Exista o competitie acerba intre hoteluri si vile.

Tu ce preferi?

Un sejur la munte este indicat cel putin o data pe an. Beneficiile imediate pentru sanatatea mintala si fizica sunt vizibile. Stresul dispare precum roua in lumina soarelui.

Sporturile recreative care pot fi practicate in Predeal respirand un aer puternic ozonat sunt in numar mare (alergat, mountain bike, catarare, fotbal, tenis), Drumetiile care au ca punct de plecare aceasta localitate te poarta prin padurea fermecata care inconjoara aceasta statiune.

In timp ce admiri peisajul montan de o beatitudine ancestrala, corpul tau se tonifiaza in modul cel mai placut, fara eforturi suplimentare istovitoare.

Cazarea la hotel

Hotelurile reprezinta unitati de cazare cu o capacitate mare.

Sunt clasificate dupa numarul de stele dat de autoritatile locale din fiecare tara in functie de conditiile de cazare si facilitatile oferite.

Trebuie de retinut ca in fiecare tara clasificarea este diferita, neexistand un sistem international acceptat unanim. In functie de scopul calatoriei sunt impartite in hoteluri cu buget redus, hoteluri pentru afaceri si hoteluri pentr relaxare.

In aceste unitati de cazare serviciile oferite sunt standardizate. Facilitatile gratuite difera putin de la o unitate la alta. Locurile de parcare sunt o problema generala, foarte putine unitati asigurand parcarea pentru toti oaspetii.

Cazarea la vila

Vila turistica este o unitate de cazare cu o capacitate limitata, mult sub nivelul hotelurilor. Acest lucru ofera o senzatie de intimitate turistilor. In functie de numarul de stele oefra o gama variata de servicii si facilitate.

Vilele de patru si cinci stele ofera conditii deosebite. Locatia este aleasa cu grija, pentru o oferi o nota distinctive, una din exemple fiind Vila Evergreen de patru stele, specializata pe cazare Predeal pentru familiile cu copii.

Curtea este spatioasa si ofera locuri de joaca pentru copiii, legane si o terasa amenajata pentru sezonul de vara. Un mare beneficiu al unitatillor de cazare de acest tip este legatura care se creeaza intre turisti, avand ocazia de a se cunoaste si a lega prietenii durabile.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.