Ce faci in pauze?

Cum sa-ti petreci timpul pe care il ai in pauzeAcesta este un articol, pentru toate categoriile de varste. Ca sa nu fiu acuzat din nou de discriminare nefondata, am zis sa incerc sa vorbesc in toate articolele pe care le scriu, despre toate categoriile de varsta. Si cand zic toate, nu glumesc deloc. Intrebarea zilei: Ce faci in pauze?

Am zis ca nu fac discriminare, asa ca iata pauze: pauza in scoala generala, pauza la liceu, pauza la facultate, pauza la servici, pauza … din somn. Am ratat vreo… pauza? Sper ca nu. Daca am ratat, lasati comentarii folosind campurile inexistente de mai jos. Sa revenim la intrebarea: Ce faci in pauze?

Toti aveti PC-uri pe care aveti internet. Mai stiu ca toti aveti laptop-uri, tablete sau smartphone-uri pe care aveti internet. Ei bine, va garantez ca incepand cu clasa a 7-a a 8-a, pana la cei care depasesc 50 de ani, fiecare aveti cate o jucarie de asta dupa voi. Si iata asadar, cum incet incet, elucidam misterul. Daca le aveti la voi, le folositi si aveti si internet pe ele, inseamna ca trebuie sa va mai fie de folos cu inca un lucru: solutie anti-plictiseala. Iata asadar cum am reperat imediat legatura dintre pauze si gadget-urile secolului XXI. Ei bine, daca tot am inceput de la “Adam si Eva” ca sa ajungem la mine, haideti sa continuam. Cum le folositi ca metode antiplictiseala? Folosind calea cea mai scurta: Browser- Google- jocuri miniclip – PLAY.

Eee, acum am elucidat misterul. Nu-I asa? Bineinteles. IN pauze, ne jucam. Toata lumea se joaca si aproape ca esti trecut in categoria tocilari, chiar daca ai 40 de ani si te afli la locul de munca, daca nu te joci. E o caracteristica a secolului si e pur si simplu o foarte buna metoda de relaxare. Asta daca nu esti gamer inrait si te apuci sa dai cu gadgetul tau de podea, ca n-ai reusit sa treci nivelul la joculetul tau miniclip. Cum suntem in secolul XXI si am mai evoluat un pic, speram sa nu fie cazul. Multa bafta la high-scores si bombonele virtuale castigate.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.