Ce informatii sa stim despre scuturile de motor Kia

Am cumparat o masina Kia acum doi ani de zile, iar acum s-a defectat scutul de motor. De aceea, trebuie sa il inlocuiesc. Vreau sa il cumpar pe cel nou cat mai rapid, caci nu vreau ca motorul masinii mele sa ramana fara protectie.

De obicei, ca si celelalte scuturi de motor, un scut pentru motoarele marca Kia este unul metalic, metalul din care este confectionat conferindu-i o rezistenta sporita. Acesta nu protejeaza doar motorul, ci si cutia de viteze. Il poti cumpara de pe internet, caci aici gasesti cele mai bune oferte, la cele mai mici preturi. Este o varianta excelenta de a face achizitia, fara prea multe batai de cap, astfel incat sa te alegi repede cu o protectie metalica Kia.

Un scut de motor Kia poate sa fie Ceed SW 2007 – 2011, este unul dintre modelele fabricate, dar exista si alte variante. Un scut motor Kia Ceed SW 2007 – 2011 se potriveste perfect pentru modelele Kia Ceed SW fabricat intre anii 2007 si 2011. Un astfel de scut de motor Kia costa undeva in jurul valorii de 200-250 de lei, ceea ce este ok.

Cand vrei sa cumperi scutul de motor este indicat sa ceri si parerea unor persoane care se pricep la acest lucru, cum ar fi un mecanic auto. El este cel care te va ajuta sa alegi modelul scutului care se potriveste masinii tale, in functie de modelul acesteia, dar si de anul fabricatiei masinii.

Cateva date despre compania Kia

 

Kia Motors Company este un fabricant de masini din Coreea de Sud. Fondat in 1944, Kia este cel mai vechi producator coreean de masini. In ultimii ani, Kia s-a bucurat de un mare ritm de crestere, si a devenit sponsorul principal al „Australian Open” si sponsor oficial al „Davis Cup” in lumea de tenis, la nivel mondial. Kia are in jur de 30.000 de angajati si venituri anuale peste 14 miliarde de USD, spune Wikipedia. Asadar, Kia este una dintre masinile care castiga din ce in ce mai multa popularitate, fiind extrem de cautate. Sunt masini nu doar puternice, dar care au si un design foarte placut, care incanta vederea.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.