Ce jocuri jucam anul acesta?

Toti oamenii din zilele noastre beneficiaza de diferite tipuri de divertisment, cum ar fi sport,  cumparaturi, camping sau jocuri pe calculator.

Jocul online este tot mai popular, datorită avantajelor pe care le ofera dar în același timp,  jocuri online pot avea si dezavantaje, iar oamenii trebuie să fie atenți la acest aspect. Regiunea aceasta a jocurilor poate fi asemanata serviciului pe care il prestam de zi cu zi(cine lucreaza), deoarece trebuie sa depunem cateodata efort fizic cat si psihic.
In lumea aceasta a jocurilor online gasim o varietate de jocuri online, de la jocuri barbie sau jocuri de imbracat , pana la jocuri de actiune, aventura, cu masini si multe multe altele. Toate fetele s-au jucat cu papusi, de ce s-ar opri acum? Deci anul acesta in randul fetelor cred ca vor predomina tot aceste tipuri de jocuri.  Baietii de pe alta parte prefera jocurile cu impuscaturi, de strategie si altele.

Cateva explicatii pentru cine nu a mai jucat jocuri online:

– Jocurile de strategie – jocuri in care  pentru a castiga o batalia impotriva inamicului trebuie sa construiesti un plan astfel incat armata ta sa lupte cat mai bine. Dar atentie, poti depinde in acest joc de resursele disponibile.

– Jocurile cu impuscaturi (Shooter) –  jocuri in care te poti lupta cu inamicul prin diferite procedee de lupta, cu diferite arme. Cred ca acestea sunt cele mai atractive jocuri, si cele mai cautate.

– Jocuri cu masini –   jocuri in care esti pus la volanul unei masini de curse de obicei si trebuie sa concurezi intr-o cursa impotriva altor concurenti.

Jocuri barbie – in general sunt jocuri cu papusi , pe care trebuie sa le aranjezi, sa le machiezi sau sa le imbraci dupa bunul plac.

Bineinteles ca sunt mult mai multe categorii de jocuri, pe care le vom dezbate in articolele ce urmeaza. Multumesc pentru atentie.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.