Ce nu stiati despre Mos Craciun?

Pe perioada sarbatorilor de iarna, toata lumea devine mai bun si mai intelegator. Aceasta perioada a anului este foarte importanta si pentru copii, pentru ca Mosul le aduce darurile la care au visat tot anul.

Printre simbolurile craciunului se numara si acest personaj imbracat cu burta, cu barba lunga si alba, imbracat intr-un costum rosu si alb. De asemenea acest personaj este si simbolul daruirii. Toata lumea ar putea lua exemplu de la el si sa ofere cadouri fara sa astepte ceva in schimb. Se spune ca Mosul este ajutat de catre elfi si ca sania lui este trasa de catre renii zburatori. Aceste legende au aparut la inceputul secolului al 19-lea. Dar sunt si alte curiozitati in legatura cu Mos Craciun si craciun:

  • prima instalatie de brad era folosita in 1895
  • din jumatatea secolului al 19-lea se trimit felicitari de craciun
  • Rudolph purta mai intai numele de Rollo, Reginald si Robert
  • costumul lui Mos Craciun a fost aleasa de catre compania de bauturi Coca-Cola
  • daca acest personaj ar exista, ar trebui sa vizite in jur de 822 de copii pe secunda

Cadouri speciale de la Mos Craciun

Niciodata nu este destul de repede pentru a incepe cautarile de cadouri. Mai ales daca nu aveti o idee fixa despre ce cadouri doriti sa oferiti. Sunt o mare varietate de cadouri pe care le puteti oferi. Nu veti da gres cu un cadou Mos Craciun personalizat, care sunt cele mai cautate in ultimii ani. De asemenea sunt la mare cautare si ornamentele, care pot fi haioase si interesante.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.