Ce pretentii sa avem de la o firma de constructii case

Cand ai de gand sa iti construiesti o casa, planul vrei sa fie perfect, fara a depasi bugetul deja stabilit. Cu toate lucrurile care trebuie luate in considerare s-ar putea sa nu apuci sa te bucuri de emotiile consturirii unei noi locuinte fiindca intotdeauna vei avea de rezolvat probleme cum cei ce proiecteaza casa, cu muncitorii, cu actele etc. Insa exista totusi posibilitatea sa scapi de aceste griji daca apelezi la o firma de constructii care se ocupa de toate aspectele.

construire-casaAlegerea unei companii de constructii care sa iti ridice casa nu este o sarcina tocmai usoara. Asta pentru ca dorim ca firma respectiva sa aiba experienta, sa ne realizeze casa exact dupa specificatiile noastre si totodata sa se incadreze in bugetul prestabilit. Daca nu stii pe ce criterii sa te bazezi cand alegi compania de constructii, pana la finalul acestui articol iti vei face niste idei. Aceleasi principii se aplica si pentru cazul in care dorim sa amenajam apartamentul si cautam un profesionist in domeniu.

Experienta este un factor decisiv in alegerea firmei care se ocupa de construirea casei tale. Mai ales daca proiectul tau este mai complex si necesita anumite indemanari pentru a-l finaliza.

Trebuie sa te asiguri ca firma respectiva foloseste materiale de calitate. Sau ca macar este flexibila si foloseste materialele specificate de tine. Daca folosesc materiale ieftina, de o calitate slaba, si nu vor sa foloseasca materiale de calitate sau materialele sugerate de tine, atunci ar trebui sa cauti ala companie. O casa o construiesti cu gandul sa reziste multi ani si mai ales, sa nu inceapa sa crape peretii, sa nu se infiltreze apa si sa arate bine. Chiar daca bugetul care il ai la dispozitie este destul de mic, trebuie sa te bazezi pe materiale de constructie de calitate, fiindca la urma urmei este vorba si de siguranta ta.

La fel de importanta este si flexibilitatea firmei si modul de abordare al proiectului. Ei ar trebui sa iti raspunda fara probleme la orice intrebare sau nelamurire.

Daca ti-ai facut deja o lista cu anumite firme pe care urmeaza sa le contactzi pentru o eventuala colaborare, mai ai totusi de facut un lucru. Cauta informatii despre respectivele companii. O simpla cautare pe internet cu numele firmei iti va returna o serie de rezultate. Daca sunt persoane nemultumite de colaborare, exista psoibilitatea ca acestea sa isi fi declarat nemultumirile pe forumuri sau diverse website-uri.

Acestea fiind spuse, acum te afli cu un pas mai aproape de gasirea companiei capabila sa consturiasca casa viselor tale.

2 Raspunsuri to “Ce pretentii sa avem de la o firma de constructii case”

  1. PVD Invest spune:

    Este foarte adevarat, un research inainte sa semnezi un contract te va scuti de foarte multe dureri de cap (si eventuali bani pierduti). Merita sa investesti cateva ore pentru linistea ta.

  2. Buna ziua. Aveti perfecta dreptate. Si noi am acordat un accent deosebit in lansarea site-ului nostru http://www.vertical.ro/ si am tinut cont de referinte – proiecte realizate, clienti, parteneri, recomandari ale clientilor si date despre noi, informatii care il ajuta pe client sa faca o alegere cat mai corecta pentru nevoile lui. Multumim frumos pentru articol. Foarte util. Corina

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.