Ce sa inveti pentru permisul de conducere ?

Te-ai hotarat sa devii sofer si nu stii cu ce sa incepi pentru a promova examenul teoretic care creeaza probleme atat de multor persoane ?Atunci trebuie sa stii cum si ce sa inveti pentru a obtine un punctaj de trecere . Cand te pregatesti de scoala de soferi trebuie sa tii cont de multe aspecte, sa inveti bine legislatia, sa capeti cateva notiuni despre modul cum functioneaza o masina, si sa deprinzi instinctele de sofer auto, pe www.scoalaauto.ro vei gasi cateva indrumari in acest sens.

Cel mai important de stiut sunt regulile de circulatie,care in general sunt explicate de instructorul cu care inveti sa conduci. Cele mai multe intrebari din chestionarul pentru examen sunt cu regulile de circulatie.Intrebarile de prim ajutor si din mecanica sunt putine dar trebuiesc invatate pentru ca pot face diferenta intre promovare si esec.Teoria pentru mecanica si prim ajutor este putina si nu foarte greu de invatat.

O data ce ai invatat cum se aplica regulile de circulatie in practica si dupa ce ai citit de cateva ori legislatia in vigoare,nu trebuie decat sa incepi sa rezolvi chestionarele ,care cuprind intrebari atat din legislatia rutiera,cat si din prim ajutor si mecanica.Chestionarele auto se gasesc peste tot pe Internet si sunt cea mai buna metoda pentru a te pregati pentru examenul teoretic.Fiecare chestionar auto
contine 26 de intrebari.La examen,trebuie sa raspunzi corect la cel putin 22 din cele 26 de intrebari pentru a promova..Examenul teoretic se va da pe computer si vei avea la dispozitie 30 de minute sa raspunzi la toate intrebarile.O data ce timpul expira ,chestionarul se va inchide.

Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) elibereaza in fiecare an cateva chestionare auto,chestionare DRPCIV, cu intrebari posibile pentru examenul teoretic auto.Drept pentru care este bine sa urmariti si site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.