Ce sunt cosurile de cadou corporate si de unde le cumperi?

Mediul de afaceri necesita, de multe ori, achizitia unor cadouri pentru colegi, pentru parteneri sau pentru colaboratori. Cum, de cele mai multe ori, cei pentru care cumperi cadouri nu sunt persoane apropiate, achizitia unui cadou poate sa fie extrem de dificila.

Bazandu-se pe acest lucru, firmele care se ocupa de ambalarea si crearea cadourilor au realizat un nou tip de cadou: cosuri corporate.

Ce este un cos corporate?

Este un cos elegant, care cuprinde o multime de elemente apreciate de absolut toata lumea. Cosurile corporate ofera o multime de beneficii celor care le achizitioneaza :

  • Sunt o solutie ieftina si eleganta de cadou. Nu va trebui sa cheltuiesti o avere pentru cadou si nici nu va trebui sa iti bati foarte tare capul cautand solutii inedite;
  • Prezinta o diversitate foarte mare. Cosurile corporate pot fi oferite unui numar foarte mare de oameni, fiind ideale pentru persoane de toate varstele. Poti opta pentru cosuri corporate destinate persoanelor familiste, care sa contina si dulciuri pentru copii, sau poti alege cosuri destinate celor pentru care jobul este principala activitate;
  • Se muleaza perfect pe toate sarbatorile. Inclusiv ca vrei sa le oferi pentru Craciun, pentru Paste sau pentru orice alta ocazie, cosurile corporate sunt perfecte, oferind solutii cu adevarat interesante.

Ce pot sa contina cosurile Corporate?

De regula, aceste cosuri contin alimente si bauturi de lux. In functie de ocazie, poti alege figurine de ciocolata, Panettone sau sticle de bauturi fine. Optiunile sunt insa nelimitate, cosurile putand sa contina inclusiv fructe uscate, arahide sau alte astfel de delicii.

Cosurile pot sa fie si personalizate, ceea ce ofera un mare avantaj firmelor care trimit cadouri. Acestea pot sa contina o carte de vizita sau un logo si pot fi, in felul acesta, o buna solutie de branding.

De unde achizitionezi cosuri Corporate?

De regula, cosurile corporate se pot gasi in orice hipermarket, in o multime de supermarketuri si chiar si in magazinele clasice de cadouri. Cea mai buna optiune insa, este aceea de a achizitiona cosuri corporate din magazinele online de cadouri, deoarece achizitia online iti poate oferi o multime de beneficii:

  • Poti personaliza cosul in functie de preferinta pe care o ai si de cunostintele pe care le ai despre persoana care il primeste;
  • Beneficiezi de preturi mai mici;
  • Este mult mai comod, iar cosul poate ajunge rapid, direct la persoana vizata.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.