Ce zi a fost ieri?

Aniversarile sunt prilej de fericire si petrecere,mai ales in cadrul unui cuplu. Insa ce te faci,daca recentul tau iubit (si prin recent ma refer la cateva luni de relatie) uita de acest eveniment?

Se stie ca de obicei barbatii nu sunt asa atenti cand vine vorba de date. Adica ei nu retin atat de multe date de nastere precum femeile dar in acelasi timp nici nu cer foarte multa atentie din partea celorlalti cand vine vorba de propria zi de nastere. Pentru un barbat este sufiecient ca acei cativa prieteni foarte foarte buni sa ii ureze de bine,in timp ce pentru femei este necesar ca macar jumatate din lista de mii de prieteni de pe Facebook sa le spuna „La multi ani!” .

Femeile isi planuiesc din timp aniversarea,cu mare fast,intocmind si refacand lista cu invitati de zeci de ori. Mereu femeile vor prefera ceva luxurios,la modă,uimitor,in timp ce barbatii sunt mai retrasi si oarecum mai intimi.

Exponentele sexului frumos,pe cat de meticulos pregatesc aiversarea,pe atat de elaborat tes scenarii despre cum se va comporta iubitul in ziua cu pricina. Iscodesc toti prietenii comuni in incercarea de a descoperi ce cadou le asteapta,isi imagineaza ca din clipa in clipa un curier le va bate la usa si le va pune sa semneze pentru un urias buchet de trandafiri,spera sa aiba parte de un birthday sex mai tare decat anul trecut. Dar,repet: daca el uita de toate astea? Daca nu se va întampla deloc asa?

Cu gandul acesta negru s-a confruntat si o prietens de-a mea si tot adancindu-se in asemenea nebuloasa a facut un scenariu „apocaliptic” in care el uita complet de ziua ei si a doua zi o suna ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ea se gandise chiar si la ce ii va spune lui cand va fi sunata: „Dragule,stii ce zi a fost ieri? Nu stii. Iti spun eu. A fost ziua despartirii noastre.” (mentionez ca prietena mea era foarte determinata sa faca asta!)

Data fiind situatia prezentata,nu cumva femeile, in adancul lor usor misandru,chiar asteapta,vaneaza  o astfel de greseala a barbatilor pentru a-si putea manifesta zbuciumarea macar o data pe an? (sau cum ar spune prietena mea „sa ii faca circ”)

Mie mi s-a parut cel putin pripit gestul  si evident ca am incercat sa ii scot din cap ideea cat de repede am putut. Totusi,acum stau si ma intreb,oare e chiar atat de deplasat ceea ce voia ea sa faca? Se impune o despartire in astfel de situatii? La urma urmei nu ar fi fost primul cuplu care s-ar fi despartit din cauza asta,dar nu este un gest extrem?

Poate ca omul chiar a avut o zi grea,sau poate pur si simplu nu este genul de persoana care sa aiba memoria cifrelor. In plus,este foarte important sa aduca si femeia,din timp,subiectul in discutie. La urma urmei nici tu nu stii cand are cel mai important meci, echipa lui favorita (comparatia nu este poate cea mai reusita). Ziua de nastere este ceva cu adevarat important dar cred ca suntem manati mai mult de spirtul de turma cand reactionam exagerat cu privire la acest subiect. In plus,exista mereu consolarea cadourilor si a distractiei cu fetele!

by Stroe Cristina Teodora

Barbati Online

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.