Ceasul potrivit

Ceasurile de mana sunt cele mai traditionale accesorii care pot fi gasite in fel si fel de modele. Ceasul poate fi purtat atat din motivul de a stii mereu timpul exact, cat si pentru a accesoriza tiuta. Acesta scoate in evidenta personalitatea, simbolizeaza bunul gust, eleganta si stilul personal. Ceasurile ne pot ajuta sa avem o tinuta completa, sa parem o persoana matura si eleganta, care emana responsabilitate si intelegere fata de semenii lui.

Cand alegeti un ceas de mana, trebuie sa luati in vedere mai multe aspecte, printre care si scopul datorita caruia acesta este achizitionat ( pentru masurarea timpului sau ca accesoriu). Ceasul de mana poate fi un accesoriu important pentru a va putea programa intreaga zi si de a ajunge in fiecare loc in timp util. Ceasuri de mana puteti achizitiona in modele variate, astfel materialul din care este confectionat bratara este un aspect important, deoarece acesta influenteaza in mare parte aspectul oferit. Daca doriti sa purtati ceasul la o tinuta eleganta, va recomandam sa purtati un ceas cu o curea din piele. In cazul unei tinute casual, bratarile din metal sunt ideale. Pentru sportivi recomandam evitarea ceasurilor cu o bratara din piele si alegerea modelelor din cauciuc sau silicon.

Carcasa ceasului de mana este un alt aspect important in cazul alegerii. Daca aveti o incheietura lata, puteti alege o forma de ceas masiva, cu o carcasa de o dimensiune mai mare. In cazul incheieturii subtiri, alegeti mai mult un ceas cu o carcasa fina, de dimensiuni mici, eventual decorat cu pietre in cazul doamnelor si al domnisoarelor. Ceasul puteti sa-l purtati pe oricare dintre incheieturi, important este sa fie asezat corect si sa se potriveasca perfect tinutei.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.