Ceasuri mecanice, cu cuarţ sau automatice

Pentru a vă ajuta să apreciaţi frumuseţea ceasurilor de lux, atât ca o prezenţă fashion, precum şi din punctul de vedere al mecanismelor folosite, există multe tipuri diferite de ceasuri ce trebuiesc luate în considerare înainte de a vă alege un ceas pentru dvs.. Ceasurile fine sunt de obicei create în jurul valorii tehnologiei mecanice mai veche ce există de secole. Aceste tipuri de ceasuri rezistă pentru decenii şi nu au nevoie de baterie.

De obicei, cu cât este mai mult un ceas mecanic, cu atât mai mult el va fi mai valoros. Pe piaţa de astăzi, alegerile pentru ceasurile de lux se încadrează în categoria de cronograf, cuarţ, mecanic sau automat. Tehnologia de cuarţ a câştigat în popularitate de-a lungul anilor, deoarece păstrează timpul eficient. Modalitatea în care tehnologia cuarţ funcţionează este că trece un curent electric constant printr-un cristal de cuarţ şi vibrează la o frecvenţă constantă. Mecanismele cuarţ elveţiene sunt ceasurile cele mai precise şi fiabile şi o să aibă cel mai mare avantaj atunci când vine vorba de costuri. Ceasul cronograf descompune timpul în ore, minute şi secunde şi este adesea folosit în activităţi sportive sau competitive. Alte ceasuri din această categorie oferă perioadele lunii şi calendare complete cu date şi ani.

Majoritatea ceasurilor care costă mai puțin de 1,000 de dolari folosesc de obicei mecanism de cuarţ, dar cele mai căutate după acestea sunt ceasurile automate. Ceasurile automate sunt tot ceasuri mecanice, dar conduse de mișcarea umană. Ele lucrează atât de bine încât, dacă sunt îngrijite în mod corespunzător, ceasurile automate pot rezista pentru generaţiile viitoare.

Stylestore.ro este un magazin online lansat în anul 2011, ce s-a dorit a se constitui într-o sursă facilă și mai ales de încredere pentru achizitionarea unui cadou sau a unui ceas autentic.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.