Cele mai bune jucarii pentru copii!

Cat va rezista in timp jucaria?

Cele mai bune jucarii pentru copii se vor pastra atata timp cat copilul se va juca cu ea, si poate chiar si mai mult. Acestea sunt cele care vad mai multe generatii de copii crescand si apoi sunt donate unor centre de ingrijire a copilului. Asigurati-va sa cumparati jucarii de inalta calitate care nu se vor rupe cu usurinta, lemnul de exemplu este mult mai rezistent decat plasticul. Jucariile mai scumpe au tendinta sa fie realizate din materiale mai bune si prin urmare, sa reziste mai mult.

Copii in zilele noastre sunt coplesiti de nenumarate oferte de jucarii pentru copii. Acest  lucru poate deveni foarte greu pentru parinti, fiindu-le astfel greu sa aleaga niste jucarii care sa ii multumeasa pe deplin pe copii. Dorim sa oferim tot ceea ce este mai bun copiilor nostri pentru ca ii iubim. Dar cum putem gasi cele mai bune jucarii copii? Desigur anunturile nu pot fi intotdeauna de incredere. Este bine de obicei copiii sa se uite cu atentie si sa decida ei singuri ce isi doresc.

Pentru a alege cele mai bune jucarii pentru copii, examinati cu atentie caracteristicile acestora inainte de a le cumpara:

–          Cantitatea si tipul de activitate necesar;

–          Valoarea educationala;

–          Versatilitate;

–          Durata de viata asteptata;

Ce si cat de mult activitatea are nevoie de această jucărie?

Cele mai bune jucarii pentru copii sunt cele care ii fac pe acestia sa fie si activi, asta nu inseamna insa ca ei trebuie sa alerge in jur tot timpul. Activitatea cognitiva este la fel de valoroasa pentru dezvoltarea copilului dumneavoastra la fel ca si activitatea fizica. Cu cat va fi mai activ copilul cu atat va fi mai bine. Cele mai multe jucarii pentru copii vor include mimin o activitatea fizica daca nu mai multe.

Ce invata copilul cand se joaca cu acea jucarie?

Amintiti-va ca scopul jocului este de fapt de a invata. Cele mai bune jucarii pentru copii sunt cele care le dezvolta copiilor aptitudinile intr-un mod distractiv. Ii invata aceasta jucarie numere, forme sau culori? Ii invata strategii de coordonare, de planificare sau de rezolvare a problemelor? Sau abilitati de viata, cum ar fi gatitul sau gradinaritul? Jucariile care nu au o valoarea educationala mare pot fi totusi distractive, dar nu ar trebuie sa fie singurele jucarii ale copilului.

Poate fi jucaria folosita in mai multe feluri?

Cele mai multe jucarii pentru copii arata flexibilitate in utilizare. Un cub cu orificii de mai multe forme cu siguranta poate fi educativ dar poate fi folosit intr-un singur fel. In schimb cu mai multe forme de diferite culori si marimi copilul poate avea mai multe optiuni. Cu aceste cuburi copilul poate face aproape oric, case de jocuri sau corturi de joc si permit o multime de jocuri creative.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.