Cele mai cautate retete culinare de pe internet

Istoria bucatariei isi se confrunta cu istoria omenirii. Puncul de plecare al retetelor de mancare il putem localiza odata cu aparitia focului. In era moderna tot mai multi oameni prefera sa caute retete de mancare folosind internetul. Tocmai din acest motiv mai jos iti voi prezenta unele din cele mai cautate retete culinare de catre utilizatorii de internet din Romania.

Una din cele mai cautate retete este reteta ciroba de burta. Peste 27000 de mii de utilizatori de internet o cauta. Ciorba de burta este un tip de mancare traditional romaneasca. Face parte din categoria ciorbelor. Exista multe variante de retete de ciorba de burta dar cele mai raspandite in Romania sunt cele pe baza de smantana si cele ce se servesc cu mujdei de usturoi si otet.

Ciorba de burta este o ciorba de vita bazata pe legumele: morcovi, gulie, patrunjel, telina, cu ciolan de vita la care se adauga ingredientul principal: burta de vita taiata fasii.

Poate vii se pare ciudat ca o reteta simpla precum este cea de clatite sa fie cautata de atatia oameni. Peste 18000 de oameni cauta pe internet combinatia de cuvinte reteta clatite.

Suntem obisnuiti sa servim clatitele la desert, umplute cu diverse gemuri sau cu ciocolata. In lume insa, clatitele sunt considerate aperitive, uneori chiar si fel principal de mancare, in functie de umplutura. Din aceasta cauza au devenit populare in intreaga lume, inca din secolul al XV-lea. De atunci dateaza cea mai veche reteta de clatite, redactata in limba engleza.

La fel ca reteta de mai sus, peste 18000 de oameni cauta pe internet combinatia de cuvinte reteta ciorba de pui. Foarte cunoscuta este si reteta ciorba de pui a la grec.

Acesta ciorba este bazata pe legumele morcovi, ceapa, telina, pastarnac, ardei gras, rosii la care se adauga carnea de pui.

Vom reveni in viitor si cu alte topuri de retete cautate. Va multumim.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.