Cele mai frecvente întrebări despre sistemul de încălzire în pardoseală.

Știm bine cu toții că ați auzit măcar o dată în viață de sisteme de încălzire în pardoseală. Cel mai probabil vă întrebați cât de folositor este și cel mai important cât de eficient pentru a merita o investiție așa de mare.

Ei bine, ați ajuns în locul potrivit la timpul potrivit pentru a vă răspunde la toate aceste întrebări.

1. Ce este un sistem de încălzire în pardoseală ?

Un sistem de încălzire în pardoseală este un sistem omogen și compact din toate punctele de vedere care ajută la încălzirea unei locuințe prin distribuția uniformă de căldură. În cele mai multe cazuri, sistemul este format din țevi ce sunt introduse sub podeaua pardoselii cu aproximativ 3-5 centimetri.

2. Cât de eficient este un sistem de încălzire în pardoseală ?

Eficiența sistemului de încălzire în pardoseală este foarte mare datorită degajării uniforme a căldurii, păstrând astfel o stare de plăcere permanentă în încăperea personală. Totuși, dacă în anumite circumstanțe doriți să aveți parte de o stare mai intensă în zona călcâiului atunci puteți apela cu încredere la covorașe încălzitoare cu termostat, fiind foarte ușor să vă reglați temperatura în funcție de necesitățile personale.

3. Care sunt avantajele unui sistem de încălzire în pardoseală ?

În momentul procurării unui sistem de încălzire în pardoseală, avantajele sunt multiple enumerând pe cele mai importante și anume :

– scăpați de curățarea caloriferului și de asemenea obțineți spațiu suplimentar prin eliminarea acestuia

– scăpați de igrasia din încăpere datorită sistemului eficient de distribuție al aerului cald, care se propagă uniform de la baza pardoselii către tavan

– scăpați de reviziile tehnice anuale în cazul în care apelați la alte sisteme de încălzire(centrală electrică, etc)

– sistemul nu funcționează decât pe bază de energie electrică, astfel nu aveți nevoie de proiecte și de legături cu gazele, iar din acest fapt sistemul nu este inflamabil iar șansa unei explozii este aproape nulă

– pardoseala de care sunteți legați în pemanență este întotdeauna călduță, astfel încât vă va creea o stare suplimentară de conform bine venită mai ales după o zi încărcată la serviciu.

4. Cât costă un sistem de încălzire în pardoseală ?

Sistemul de încălzire în pardoseală are un preț destul de ridicat datorită avantajelor multiple pe care le oferă, dar cel mai indicat este să consulțați un specialist de-al nostru pentru a vă calcula cu exactitate costurile unui astfel de proiect. Sistemul este proiectat să reziste în timp, pe o perioadă de mai bine de 25 de ani și veți observa că o dată cu trecerea timpului și costurile de întreținere vor fi mai mici și veți începe să economisiți bani. Iar cel mai important lucru este că sistemul este proiectat folosind ultimele standarde și nu este dăunător mediului înconjurător.

 

3 Raspunsuri to “Cele mai frecvente întrebări despre sistemul de încălzire în pardoseală.”

  1. George spune:

    Am si eu un astfel de sistem, si pot spune ce este destul de eficient, insa costurile de instalare sunt ceva cam mari, dar in decurs de un an doi se poate amortiza investitia.

  2. Marian spune:

    Si eu sunt interesat de un astfel de sistem de incalzire in pardoseala, insa mai ma documentez despre aceste sisteme, ce ai prezentat mai sus, sunt doar cateva detalii.

  3. Mihai T. spune:

    Si eu folosesc un sistem de incalzire in pardoseala si sunt foarte multumit. Merita banii.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.