Cele mai tari tatuaje

Industria tatuajelor este in plina dezvoltare in Romania. Poate fi aceasta moda o idee de afacere ?

Conform blogului de afaceri CiprianAndronache.ro un salon de tatuaje este o idee de afacere profitabila.

Acest blog de afaceri prezinta o galerie foto cu poze cu tatuaje reale realizate de un maestru din Italia si spune ca acesta ar fi secretul acestei afaceri : cele mai tari tatuaje.

Pe scurt consultantul in afaceri Ciprian Andronache ne spune ca aceasta afacere ( salon tatuaje ) ar fi o afacere profitabila daca cel care realizeaza tatuajele realizeaza cele mai tari tatuaje, in sensul de tatuaje la moda, tatuaje color, tatuaje ale vedetelor, tatuaje care sa se vindece repede.

Aceasta idee de afacere „salon cele mai tari tatuaje” este o idee de afacere oferita gratuit de catre Ciprian Andronache pe langa multe alte idei de afaceri pe care le ofera pe blogul sau de afaceri.

In curand va aparea pe acest blog de afaceri o galerie foto cu mai multe tatuaje reale ( realizate deja ) care sunt catalogate ca si „cele mai tari tatuaje” si care, teoretic, ar fi secretul acestei afaceri din industria tatuajelor.

Va inviti sa vizionati aceste galerii foto cu poze cu tatuaje reale deoarece sunt tatuaje color, tatuaje foarte mari, tatuaje de femei, tatuaje tribale, etc.

Sunt intr-adevar tatuaje mai speciale, altfel decat vedem prin reviste sau pe internet si sunt foarte apreciate deoarece sunt deja realizate ( batute ) si putem vedea cam cum arata pe brat sau picior.

Este si acest aspect un mic secret al afacerii, deoarece deobicei gasim pe internet tatuaje sub forma de desene nu tatuaje sub forma de poza reala.

Recomand cu incredere sa vizionati aici ( click sau apasa ) galeria foto cu poze tatuaje reale.

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.