Cercei si pentru cei mici

Fiecare parinte doreste sa ofere ce este mai bun pentru cei mici. Alegerea cadourilor ideale este mai grea decat pare, deoarece trebuie sa fie frumoase dar si sigure pentru prichindei. In randurile de mai jos puteti sa gasiti sfaturi folositoare, pentru gasirea cerceilor potrivite copiilor.

Cerceii sunt importanti pentru fetite, pentru ca bijuteriile sunt un cadou pentru toata viata. Mai intai de toate, trebuie sa alegeti metalul potrivit. In cazul copiilor, cel mai recomandat este aurul, pentru ca nu provoaca iritatii si nici alergii. Dupa alegerea metalului, trebuie sa decideti forma si dimensiunea cerceilor, pe care le veti oferii micutelor. Fetitele se bucura de modelele vesele, chiar si cu personaje. Evitati modelele care au unghiuri ascutite, fiindca pot crea rani. Pana la trei ani, sunt recomandate modelele cu tortita, in timp ce cerceii cu tija sunt recomandate pentru fetitele mai mari. Parintii pot alege dintr-o gama larga de modele de cercei copii, conform preferintelor si posibilitatiilor financiare. Pentru fete mai mari, puteti sa alegeti si cercei impodobite cu pietre colorate.

Cercei in tendinte

Pentru femei este important sa fie in tendinte, astfel accesoriile trebuie alese cu grija. In cazul cerceiilor, sunt puse la dispozitia doamnelor, modele diverse, pentru ocazii variate. Cele mai in voga modele sunt cerceii lungi sau surub, impodobite cu pietre pretioase sau semipretioase. Culorile in voga in cazul pietrelor sunt:

  • galben
  • maro
  • pastel
  • verde
  • albastru

Daca doriti sa fiti stilata si originala, alegeti cu incredere dintre cercei cu pietre. Cu ajutorul acestor cercei puteti sa adaugati culoare la o tinuta simpla sau din contra, puteti sa creati contrast intre pietre si hainele purtate. Merita sa investiti in mai multe perechi, astfel sa fiti pregatita pentru toate ocaziile.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.