Chiar si in jocuri cu capitanul america poti fii designer vestimentar

Avand in vedere ca in jocuri cu capitanul america facem cunostinta cu un super erou, ce participa la multe batalii, cred ca e greu sa ne imaginam ca exista si alte categorii de jocuri. In general, in aceste jocuri cu capitanul america noi trebuie sa ne gandim la strategii de lupta, trebuie sa-l ajutam pe personajul principal sa gaseasca solutii ideale la problemele intalnite, sa salveze teritoriul tarii sale. Aceste jocuri sunt in general create pentru baieti, avand parte de multa aventura sau actiune si le gasiti pe http://www.y1.ro/2011/08/28/captain-america-si-lupii/ Si pentru ca in general fetele sunt mai sensibile si mai delicate, ele nu se dau in vand dupa aceasta categorie de jocuri.

Poate ca daca le-am spune ca exista jocuri cu capitanul america de dress up, lucrurile s-ar schimba putin. Si da, chiar exista. Stiu ca in general jocurile de dress up sunt cu papusi Barbie sau personaje feminine foarte celebre din filme si desene, insa cineva s-a gandit ca si capitanul America ar avea nevoie de un designer vestimentar. Si adevarul este ca atunci cand pornesti la lupta, nu poti porni oricum. Chiar ai nevoie de o vestimentatie corespunzatoare. Acest joc are doua avantaje: avand in vedere ca este un joc de dress up, are mari sanse sa fie accesat si de fete, si avand in vedere ca este un joc cu capitanul America, va fi cu siguranta accesat si jucat si de catre baieti. Asadar, jocuri cu capitanul america pot fi accesate de oricine, fete, baieit, copii, adulti.

In acestee jocuri cu capitanul america de dress up, jucatorul trebuie sa il ajute pe capitan sa-si gaseasca accesoriile cele mai potrivite pentru o lupta. Trebuie sa ai mare grija sa nu dezamagesti pe nimeni, si mai ales pe capitan, care are mare nevoie de tine. Si care ar fi atunci accesoriile de care ar avea nevoie cineva intr-o lupta? In jocuri cu capitanul america acesta va avea nevoie cu siguranta de scut, in primul rand. Apoi ar fi foarte important sa nu uitam de armura si centura, pistol, si multe alte arme si accesorii care ii vor folosi la lupta. Jocuri cu capitanul america sunt jocuri usor de jucat, care au reguli simple, si care ori de cate ori apar variante noi, sunt mereu imbunatatite. Baietii pot invata din aceste jocuri de pe site-ul www.y1.ro sa lupte mereu pentru binele oamenilor, asa cum face si capitanul America. Chiar daca unii spun ca aceste jocuri sunt prea violente pentru copii, parerea mea este ca ii pot ajuta sa-si formeze un caracter de om adevarat, care se gandeste mai mult la ceilalti, decat la el insusi.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.