Christian D & Narcotic Sound – Vai | MusicLife

Christian D & Narcotic Sound – Vai

Narcotic Sound si Christian D au o piesa noua – Vai- piesa care este defapt noul lor single, o piesa tot intr-o portughezo-spaniolo-engleza cu care baietii deja ne-au obisnuit.
Christian D & Narcotic Sound – Vai
Piesa este de-a dreptul delicioasa si ne aduce aminte de celelalte doua slagare pe care le-au lansat pana acum, Danca Bonito si Mamasita. „Vai” a avut premiera la Radio Zu, la ora 20, acolo unde baietii impreuna cu Adi Mihaila au vorbit despre planurile lor de viitor, spunand ca vor lansa piese din ce in ce mai des si ca ne pregatesc noi suprize 😀
Christian D & Narcotic Sound – Vai
Noua productie marca Narcotic Creation Studio poate fi dedicata tuturor celor care vor sa traiasca intens o poveste de iubire patimasa pe ritmuri muzicale, sa fie captivi ai jocului seductiei, sau trebuie luata drept indemn al distractiei si bunei dispozitii.
Cu un sound perfect pentru vara ce se anunta, intr-o combinatie de ritmuri latino fierbinti cu cele alerte ale ringurilor de dans din club, „Vai”, noul single semnat Narcotic Sound and Christian D are toate calitatile necesare unui chart breaker.
Cu mai multe detalii revin peste cateva ore, insa pana atunci va invit sa ascultam impreuna noul single Christian D & Narcotic Sound – Vai

Christian D & Narcotic Sound – Vai


Christian D & Narcotic Sound – Vai
Dupa acele doua hituri mentionate mai sus, baietii au mai lansat Poesia de Amor, care a prins foarte bine insa nu au mai facut un videoclip, desi noi ne-am fi asteptat la asta. Intre timp au oferit fanilor un remake al piesei Lambada, insa pe mine m-au surpris cu un podcast facut special pentru Radio 21, pe care il puteti asculta aici si care suna foarte bine.

Christian D & Narcotic Sound – Vai

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.